Şimdi Ara

Tmler son durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Matematik 30 40 arası (denge ve metin) basit denemlerde 43 44 olabiliyo
    Edebiyat 40 45 arası (limit) karekökte 46 48 arası geliyo
    Geometri 15 17 arası (denge,geçen senenin güvender tg ve başaran yayınları)
    Coğrafya iki deneme çözdüm 15le 17 geldi snavda da o civarda yaparım büyük iht
    10 bin civarı gelebilme ihtimali nedir?En kötü itü ekonomi istiyorum.Sizin netler nasıl?? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• matın yüksek eğer tm1 seçimi yapacaksan 10k çekebilirsin
  • 83 bindeki birinin 40 net matematik yapıyorum demesi inandırıcı gelmedi bana ama neyse
  • 5k bile olur o mat netiyle ayrıca geoda ortalamanın çok üstünde bir tmci için tebrik ederim doğrusu geo için ne çözüyosun

• Bende itü ekonomi istiyorum sonunda benim gibi birini buldum ama duruma göre ODTÜ de olabilir Bilkentte belki 20 bine girip selçuk hukuk yazarım of

• Arkadaşlar ciddi misin gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Krmngtrncxl K kullanıcısına yanıt
    Ilk 5 k zor olmaz mi hocam benimde netler ayni civar mat dengede 42 47 arasi ama ilk 5 k zor gibi dusundum ygs 55k bide

• tourist48 kullanıcısına yanıt
    S7wjosısoddkssosksksksjs

Yarıldım

• Ezbere konuşuyosunuz. Sonuçta hangi adam 83 bine hangi dersten kaç net yaparak girdi bilemezsin ki.. Kendi adıma konuşayım tr 35 sos 20 matematik 32 idi. Ygs5 80bindeyim. O yere göğe sığdıramadığınız dengede de 40 neti biçok kez geçtim.

İyi forumlar.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitan -- 8 Haziran 2016; 0:08:51 >
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    Bu yıl dhden 2000 kişi çıkacak 50 üstü yapan 50 100 kişide sınava giren diğer kişilerden çıkar herhalde
  • son 3 ayda tmye geçtim 4 yıl sayısaldaydım o yüzden normal bence ama zaten 83 bin de hak ettiğim bi sıralama değildi
  • Krmngtrncxl K kullanıcısına yanıt
    hocam geçen seneki hocam sağolsun çok ödev veriyodu sonuç ve esen yayınlarını çözmüştüm geçen sene zaten geoya kafam da basıyo bu sene en az çalıştığım derslerden biridir ama son hafta baya çalışıcam
  • favored kullanıcısına yanıt
    aynen de öyle sosyalden 27nin altına düşmedim nerdeyse son hafta 30un üstüne çıktım baya umutla girdim ama din eksi 1 net geldi sosyalde 18 net geldi felsefeden de 3 netim mi ne var fenle sosyal netlerimin toplamı matematiğe eşit ya
  • mezunmeczup M kullanıcısına yanıt
    bence de çok zor ya ilk 5k anca 10k olur
  • Reis ygs-5 70k oldum en son fem 4lü de 48 mat 23 geo yaptım nasıl olcak.Gerçi kolay deneme ama yapabilir diye yazıyorum
  • hocam tek farkımız hukuk tercih etmeyi düşünmüyorum belki psikoloji yazarım tercih dönemindeki durumuma bağlı
    ahahahahhaaah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.