Şimdi Ara

TMDEN HANGİ BÖLÜM YURTDIŞI KAPISINI ARALAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
9
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yuksek lisans icin yeteri kadar paran yoksa basari bir yere kadar.sosyal bilimlerde yuksek lisans bursu bulmak veya maasli doktora(bizdeki arastirma gorevliligi gibi) yapmak cok zor hocam. yine en iyisi evlilik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam katılırsınız katılmazsınız da birazcık tuttuğunu kopartan biri olmak lazım. İyi kötü şimdi bir öğrenci korkmadan yurt dışına gitse 2 ay bile çalışsa iyi parayla döner buraya. Sanırım okurken birazcık birikim yapmak gerek. Bence her şey aileyle de sınırlı değil. Bu arada çalışsa dediğim kaliteli ya da okuduğu işi yapmaktan, stajdan bahsetmiyorum. Baya normal ne iş olursa olsun çalışırak bile iyi parayla dönülür buraya.
  • Bu arkadaş hayatında kaç kere bu okul mezunlarıyla konuşmuş acaba. Ben etrafımdan örnek vereyim : En yakın arkadaşımın ablası koç uluslarası ilişkiler ekonomi çap mezunu olacak standorfa gitti bu yaz staj ve bir program için. Yazlıkta büfe sahibinin kardeşi Boun econ 3.sü olup LSE %100 burslu mastera kabul aldı. Bunun gibi birçok örnek daha bulabilirm. Youtube da bile harvad mba ye giden birsürü insanın videoları var. Ya bok atma yada araştır kardeşim. Bu okullarda iibf okuyup ilk 5 10da yer alırsanız dünyada gidemeyeceğiniz üniversite yoktur emin olun. Daha ortalamaysanız 2.8-3.1 ort civarı biraz sans ile en top olmasada gayet iyi yerlere gelebilirsiniz.
    Bu arada almanya fransa gibi ülkelerde kendi anadili ile eğitim verildiğini bilmiyor arkadaş galiba.
    Sorbone,EPFL,AACHEN,TUM,TU berlin,TU wien vb. uniler.
  • İİBF değil de temel bilim bölümleri ile yurtdışına doktora ile çıkmak kolay, felsefe, psikoloji, sosyoloji.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışı sandığınız gibi değil

• Meali: Gelmeyin buralara. Payımız azalır Türkiye’de iyi ezemeyiz paraları

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Yok ben de Türkiye’de yaşıyorum yurt dışına kabul almam basit ama gidip memnun kalmayan insanlar da var kişinin kendini iyi tanıması lazım gitmeden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.