Bildirim
TMDE 90K İÇİN KAÇ NET GEREKİR?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynen hocam bende çok garipsedim sözel içinde ilk 15k ya girmek için fulle yakın yapmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ygs de 7 mat lys de 18 matla (herkes aptı bunu) 59k ya girdim. tabii bu tm3 ten oldu tm1 de 100k civarlara düşmüştüm mata çok düşük olduğu için. bu senede birleştiği için muhtemelen o netlerle 120k da takılırsın xD
üzülmene gerek yok qnq 100 k 130k hepsi çöp 59k da çöp 20k ve üstü = ÇÖP -
yoldaki dilenciye 10 tl ver sınava sok ilk 15k ya girer
sözel = çöp
bu yüzden aşırı basit -
Hocam çöp möp bilmiyorum,benim işime yarayan sıralama olduğu için mühim değil.. Geçen sene 160 soruda 70 net yapan biri ygs5 de 155 bininci oldu. Oranlama yaptığında 120de 60 daha iyi bir sonuç. Keza edebiyatta da 27 net,56 soruda 40 yapmak gibi bir sonuç.. Kafalar karışık
Hocam cok merak ettim de hangi okul ve bölümünü istiyosunuz? -
Ücretli Bau hukuk istiyorum..
Bu sene 100 binlerde alır kesin -
Ben de öyle tahmin ediyorum.. Ama bu netler yeter mi yetmez mi kestiremiyorum,normalde hayli yetmesi gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X