Şimdi Ara

TM3 sıralama hesabı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar çok konu açtım belki ama çok tedirginim.
    Puanza ve parlakbirgelecek sitelerinde 2014 ve 2013'e göre hesaplar yapıyorum. Ygs5'te 85k yaptım yani direk ygs netlerimi değil sıralamayı tutturup bu seneki lys netlerimi yazdığımdaki sıralamalar gerçeğinden ne kadar sapabilir?

Sitelerde genelde tm3'te 15k, 17k,19k sonuçlarını alıyorum umutlanıyorum. diploma notum 70, 35 mat2 11 geo 49 edebiyat 13 coğrafya netlerim var. geometri ve coğrafya çok korkutuyor beni.
    Aklıma takılan şu ki: Bir arkadaşım geçen sene ygs5'te 85k yapmış 31 mat2 10 geometri 50 edebiyat 16 coğrafya yaparak 80den 26k'ya çekmiş bu ve o siteler çok çelişiyor sizin yorumlarınız nelerdir? 18 temmuza kadar içim içimi yiyecek gerçekçi bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum dostlarım.

• geçen sene 85 bindeki adamın o netlerle 26 binde olması imkansız. 80 bindeki arkadaşım 25 mat 48 edebiyatla 7 bindeydi arkadaşın trol olmasın sakın
  • Sanırım arkadaşınız yalan söylüyor o netlerle çok daha iyisi gelir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -sunshine-

geçen sene 85 bindeki adamın o netlerle 26 binde olması imkansız. 80 bindeki arkadaşım 25 mat 48 edebiyatla 7 bindeydi arkadaşın trol olmasın sakın

Kesinlikle katiliyorum ygssi 125 bin olan arkadasim 52 edebiyat 24 mat la 10bininci oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -sunshine- kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir kardeşim ya ya varya şu sınavdır puandır falan hasta olucam 2.sene bir de :D
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir kardeşim cevap için çok çok sağol :)
  • Mezunedebiyatci M kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlıkta bu kadar çekileceğini asla tahmin edemezdim ya :D geçen sene bu netlerimin yarısını anca yapmıştım ve yazdıklarınızı okudum çok mutluyum şu an arkadaşlar çok sağolun bir daha konu açmayacağım cevap alındı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.