Şimdi Ara

tm3 9k hacettepe hukuk gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutlarım, 9k ya hacettepe gelir mi? zor gibi biliyorum ama gene de sormak istedim, saygılar

• Sanmıyorum hocam. Ankara'da güzel bir üniversitede hukuk gelmez size; ancak Gazi Hukuk kaliteli bir hukuktur, üniversite adına pek takılmayın. Yıldırım Beyazıt ise bina falan olarak güzel ama tavsiye etmem. O görüşteki insanlardan kaliteli hukukçular yetiştirmeleri beklenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe kurulduğu andan itibaren yükseliş yaptı. Bu yüzden daha da yükselir diye düşünüyorum. Fakat daha eğitiminin tam oturduğunu sanmıyorum, marmara veya gazi düşünüyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock1997 B kullanıcısına yanıt
    hocam gazi ile hacettepede kaç prof var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe 205 kişi alıyor 7 prof 7 doçent 9 yardımcı doçent
    Gazi 513 kişi alıyor 17 10 14
    Gazi: 12,51 akademisyen başına öğrenci
    Hacettepe: 8,9 akademisyen başına öğrenci

Hacettepe'de profesör sıkıntısı olsa da akademisyen sıkıntısı asla yok. Binası kampusü olanakları Gazi'den fersah fersah ötede. Üniversitede belirgin bir siyasi baskı yok. Ulaşım biraz sıkıntı Gazi'ye oranlara ancak barınma kısmı da buna göre uygun oluyor.

Gazi de köklü ve oturmuş bir hukuk fakültesi. İçeride neler olacağı size bağlı. Duyduğum kadarıyla hukuk fakültesinde siyasi baskı pek yokmuş. Eğer imkanları değerlendirirseniz çıkınca iyi bir hukukçu olabilirsiniz. Kampüs falan yok, yönetim zaten tırt.

• burock1997 B kullanıcısına yanıt
    Yıldırım beyazıt devlet unisi senin dedigin Turgut Özal

• quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Yıldırım beyazıt devlet unisi senin dedigin Turgut Özal

Onu demek istemedi . Yıldırım Beyazıt üni de belli bir siyasi fikre yakın onu kastediyor. Gazının ulkuculerle ozdeslestirilmesi gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alperen'in dediği gibi hocam Yıldırım Beyazıt açık açık eski hükümete ve şimdiki cumhurbaşkanına biatını bildiren bir üniversite. Zaten halk arasında hükümetin ODTÜ'yü bitirip burayı yükselteceği yönünde bir algı var. Sonuçta ODTÜ'deki akademik kadroyu kendilerine bağlamak sıfırdan bir üniversite kurmaktan daha zor.

• sıralamam 9104 hacettepeyi değil de marmarayı düşünüyorum istanbul daha cazip geliyor bana onun için sormuştum, gelmeyecek sanırım teşekkürler :)

• Ben de 9.107 yim dostum marmara ya da ist iö garanti gelir gozuyle bakıyorum neden gelmiyecegini düşünüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.