Şimdi Ara

TM3 50K ÜSTÜ 2016 SIRALAMASINI MI BAZ ALMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu yerde ilk 50k nın 2014 gibi geleceğini söylüyorlar forumda da herkes fullemiş tm3 kötü gelir diyorlar ben direk 2016 sıralamamı mı baz alayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulleyenlere bakma Ygs'den sonra 2016'dan daha kötüydü herkesin 155 üstü yapan 4-5 tanıdığı vardı. Herkes utandığı için çok iyi geçti yhaaa ayağı çekiyor. Bizim dershanede de vardı 10 tane 150 üstü yapan var deniliyordu dershanede sonuçlar açıklanınca gördük onları
  • klasik dh forum abartması her sene aynı terane herkes çok iyi yaptı fulledik vs vs vs mutlaka iyi yapan vardır lakin sıralamanı 2016 ya görede alma. 2014 veya 2014'ten 5-6 k kötü gelir
    zaten ygs bikere 2016 ile olan bütün bağı kopardı ...
  • Iyimser düşünürsek dedigin gibi aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hukukturan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sınavlanin 2017 tahminine göre bakmak iyimser mi olur sizce?

• peruperi P kullanıcısına yanıt
    hayır, 2017 tahmininden en fazla 5-6 k kötü gelebilir diye düşünüyorum ama belki daha iyi veya aynısıda gelebilir bunu kimse bilemez
    2017 tahmini yerinde bir tahmin gibi geldi 2014ten biraz kötü gösteriyor.
    Umarım dediğiniz gibi olur

• up
    ulan değişik zaten 5 6 k kötü 2016 yapıyor standart sapma birde her aralıkta aynı değil neye göre 5 6 k kötü gelir bir dayanağın var mı?Hariçten gazel okumayın milleti kandırmayın.
  • Molla0202 kullanıcısına yanıt
    hocam tm3 sınavla 2017 58k gösteriyor 2016 91k gösteriyor hangisini baz almak gerekir ki arada çok fark var
  • peruperi P kullanıcısına yanıt
    ygs faktörünü unutmayın 2016 hayal hocam sınavlayada pek güvenmiyorum çünkü 2016 katsayılatını kullanıyor tahminihesap öneririm
  • 50k sonrası için bile 2016 yı baz almak çok kötümser olur sınavla mantıklı geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.