Şimdi Ara

Tm3 20 Bin (Baştan Hazırlanıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 sene dokuz eylül'de bilgisayar öğretmenliği okuduktan özel sebeplerden dolayı üniversiteyi dondurmuştum.

Şuan Baştan Hazırlanıyorum. Başta Odtü Olmak Üzere Ankara İçi Bir devlet üniversitesi istiyorum İngilizce Şartıyla :) Uluslararası İlişkiler Bölümü Düşünüyorum.

Denemelerde

34-38 Net Arası Türkçe

27-30 Net Arası Matematik (Geometri Hariç Çünkü Yok Gibi Birşey Çalışmaya Yeni Başladım.)

20-25 Arasıda Sosyal Yapıyorum. Tarihim iyi Felsefe ve Coğrafyaya Abanacağım. Her deneme 8 soru felseden gidiyor zaten.

Ygsye Kadar İnşallah Netlerimi
    Türkçe En Kötü 35
    Mat 35
    Sosyal 30a çekersem 4 5 te fizik çözerim (Eski Mfciyim)

20 40 bin arasıma girme şansım var mı ygs5 de sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasEntertainment -- 1 Ocak 2017; 14:26:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE1C562F -- 20 Şubat 2017; 22:9:42 >
  • Sebep Hocam? Tek Hedefim Diplomat Olmak Onun Öncesinde Kendimi Geliştirip İngilizce Dışında 2. Bir Dil Öğrenmek. Yaş Olmuş 23 normalde bu sene mezun olacaktım. Fakat iş hayatı daha tatlı gelince dondurdum bende. Allaha Şükür Paramı Kazanıyorum Yeterli bir birikimim var. Fakat sonradan anladım ki paran olacağına bilgin olsun. Şu dünyaya bir kere geliyoruz. Boş gitmek istemiyorum.

Tercih yaparken önceliğim iş değil dediğim gibi tek sebep kendimi geliştirmek. Diplomatlık Olursa Olur Olmazsa Yapacak Birşey Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.