Şimdi Ara

TM1 PUANIMI TAHMİN EDEBİLCEK VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs 5 600bindeyim. lys mat ve geo iç açıcı olduğunu düşünmüyorum coğ edebiyatta orta düzey hedefim 200 bine çekmek gelir mi

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgrhymer

ygs 5 600bindeyim. lys mat ve geo iç açıcı olduğunu düşünmüyorum coğ edebiyatta orta düzey hedefim 200 bine çekmek gelir mi

800 bine gerilemezse şükret. Şaka bi yana ne bilelim kahin miyiz hiç bilgi vermemişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgsLys1.si -- 24 Haziran 2014; 18:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgsLys1.si

quote:

ygs 5 600bindeyim. lys mat ve geo iç açıcı olduğunu düşünmüyorum coğ edebiyatta orta düzey hedefim 200 bine çekmek gelir mi

800 bine gerilemezse şükret. Şaka bi yana ne bilelim kahin miyiz hiç bilgi vermemişsin.

dostum neyin bilgisi yahu anlattım işte geçen yıl tanıdığım birisi vardı 300 e çekmiş onun benden daha kötüydü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YgsLys1.si

quote:

dostum neyin bilgisi yahu anlattım işte geçen yıl tanıdığım birisi vardı 300 e çekmiş onun benden daha kötüydü

Birilerinin sana kesin gelir demesini falan bekliyosun sanırım. Üzmeyeyim seni.

Kesin gelir.

• uppppp
  • upppppppppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.