Şimdi Ara

TM sıralamaları nasıl olcak açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın birçoğunuz hala tytnin ne kadar etkili olduğunun farkında değil o yüzden edebiyat çözmese bile bi sayısalın tm sıralamalarına sızacağının da farkında değil.

Her şeyden önce 0,5 net kuralı kalktı. Yani mat çözen adam hem sayısala hem eşit ağırlığa sağdan soldan bi şekilde giriyor. 90 üstü tyt ile 30 üstü ayt mat yapan bi sayısal hiç edebiyat çözmemiş olsa bile ilk 100k nın içinde kesinlikle olacak. 10 edebiyat neti 70lere kadar indirebilir.

Ve biliyoruz ki sayısallardan edebiyat çözenler de oldu. Dolayısıyla ilk 100k da benim tahminim 50 bin sayısal aralara sızdı. Bunların 5 10 bini hiç edebiyat çözmeyenlerden oluşacak, ki onlar da 100k ya daha yakın bi sıralama getirecek.

Peki asıl konu şu, ilk 50k da ne olacak?
    Yine benim tahminim rahat 15 bin sayısal çoktan girdi. Bunun en büyük nedeni TYT, sonraki neden ise AYT mat. Bu sayısal kardeşlerimizin ne kadarı tercihte etki eder onu konuşalım. Zaten tyt avantajı ve matematik avantajı olan sayısallar ilk 30k dan sonrasına dokunmaz, o da hukuk var diye. Geneli öncelikli olarak MF bölümlerine ağırlık verecektir. Tercih yapacak, yerleşecek ise 3-5 bin kişi çıkar. Bunlardan 2,5k yerleşme olsa bile bu bize her türlü sıralamaların gerileyeceğini gösterir, çünkü kendi alanında tercih yapacak kişi sayısı az.

Yani kısaca, hedeflediğiniz üniversite 50k ile mi kapattı? 60k ile girme ihtimaliniz var. 70k ile mi kapattı, 90k ile girme ihtimaliniz var. 100k ile mi kapattı 130 140k ile girme ihtimaliniz var. Skala genişledikçe girme potansiyeliniz de artacak çünkü üst sıralamalarda sayısal oranı da artıyor. Özellikle sonuç belgenize baktığınızda "hiç edebiyat çözmedim 120k gelmiş"çiler bolca boy gösterecek. Demem o ki sonuç ekranında göreceğiniz sonuçla hayal kırıklığına uğramayın. Çünkü sıralamalar kesinlikle gerileyecek ve daha düşük sıralama ile daha iyi yerlere girilebilecek.

Bu arada bu sayısallarda yemin ediyorum kavimler göçünü başlatan moğollar gibi her yeri istila ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IST_PSY -- 2 Temmuz 2018; 2:9:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olaya şu yönden bakıyorum,

90 net üstü yapıp ayt’de ilk yüz bine giren sayısalların ayt tm için en kötü ihtimalle 40 net yapmaları gerekiyor. Bu da yüksek matematik demek. Edebiyat bize kolay geldi ama sayısala odaklanmış biri için o kadar da kolay olduğunu düşünmüyorum.

Ayt matı yüksek yapıp 90 üstü tyt yapan bi sayısal da sayısal bölümleri yazarlar zaten

• ayt 59,5 tyt 107,75 yaptım mf olarak, tm ayt 53,75 geldi, sonuçlar gelince karar vericem nerden tercih yapacağıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88 tyt 72 ayt obp 65 TM yim 3. Senemdi bu sene.Geçen sene 27 k dan 38 e atti obp o yüzden yine korkutuyor.Sunuda yorumla hele bi

• Obp nin etkisi benide meraklandiriyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL SIRALAMALARI ŞAKA MI?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.