Şimdi Ara

Tm Puan Ve Başarı Sıralamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler tm puanları düşer mi çıkar mı aynı mı kalır tm1 de 144 binle kapatan bir yere 141800 ile girebilir miyim %kaç ihtimal verirsin boşuna mı endişe yapıyorum bir yorum atın arkadaşlar lütfen

• up beyler bi yorum daha alaym rahat yatayım be
  • Abi 144le kapamissa her sene yeni bolumler aciliyor her sene biraz geri gidiyor puani salla siralama onemli 141 sen girersin %90 heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege2704

Abi 144le kapamissa her sene yeni bolumler aciliyor her sene biraz geri gidiyor puani salla siralama onemli 141 sen girersin %90 heralde

bu sene bir aksilik olmaz umarım dostum valla puanlar sıralamalar yükselecek diye ödüm kopuyor en azından o 144binlik yeri kazanayım valla ya
  • Rahat ol puan artmasi bisey degismez onemli olan siralama

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege2704

Rahat ol puan artmasi bisey degismez onemli olan siralama

sağol dostum içimi rahatlattın işte sıralama da artar diye korkuyorum valla 144 bin bir çekerse 140bine vben mal gibi kalırım korkum o
  • Sıralamada 25 k oynaması gerek geçen yıla göre benim istediğim bölümün. Bir de benim halimi düşün :D Ama puan olarak 3 puan az aldım sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelaerdem

Sıralamada 25 k oynaması gerek geçen yıla göre benim istediğim bölümün. Bir de benim halimi düşün :D Ama puan olarak 3 puan az aldım sadece.

of inşallah dostum ya yani sence ben rahat mı girerim 144bine 141bin sıralamayla ve bu yorumunda şüphe yok dimi kardeşim :D :D
  • 58.378 ciyim gazi uluslararası ilskiler 58.500 kapamis. Sen bide beni düşün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.