Şimdi Ara

TM Öğrencisiyim Seneye Sınava giricem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM Öğrencisiyim Sözel sınavada gireceğim YGS denemelerinden 300 TM Denemelerinden ise 320 yakın puan alıyorum(okul puanı eklenmeden) şu ana kadar azar azar tekrar yapmışlığım var lise 3 üm 15 tatilden itibaren başta YGS olmak üzere başlayacağım çalışmaya lakin meslek şüphesi beni bitiriyor

Şimdi İlk isteğim Hukuk veya Psikoloji lakin iyi bir mat geo istiyor bunu halletmem lazım

İkinci ama iş olanağı çok zor olan Coğrafya Öğretmenliği atanamayan öğretmenler var ancak Coğrafya öğretmenim Türkiyede Rehberlik ve Coğrafya Öğretmeni Az Dedi Bu Doğrumu ?

Üç Bankacılık ve Sigortacılık gittikçe geliştiği için düşünüyorum ve hem TM Den hemde YGS den kazanabiliyorum

Kendimi çok iyi savunan biriyim münazarada okul birinciliğine adayız beni gelip tebrik eden öğretmenlerim oldu
    Her sene proje ödevlerinde sunum yaparım genellikle 90-100 alırım verdiğim bilgiye kendi düşüncemide eklediğim yada verilen bilgiye yorum yaptığım için öğretmenlerim ve arkadaşlarım dinlerler beni .

Hangi mesleği seçeceğimi bilmiyorum tek istediğim KPSS Kazanıp direk çalışmak veya kendi işimi kurmak veya bir yerde çalışmak
    İsteğim Belki hukuk okuyup 5000 lira aylık kazanabilirim ama kariyer yapan bir öğretmen özel bir okulda 3000 lira alır ama bir kariyeri olur ilerde belki profesör olur kısaca benim için en önemli kariyer meslekte en üste yükselmede diyebiliriz

Sizin önerebileceğiniz meslek var mıdır ? Biliyorsunuz Türkiyede Üniversite Mezunu Bir Çok İşsiz Ve Okuduğu Bölümde Çalışmayan İnsan Var Sınavdan Çok Bundan Korkuyorum . Teşekkürler

• Geçenlerde okula hukuk mezunu gelmişti. Bölümün insana neler kattığını , ufku genişlettiğini falan anlattı.
    Ben normalde sosyoloji istiyordum her konu hakkında ders olduğu için. Fakat o gelenlerden sonra hukuk araştırması yaptım derslerine falan baktım. Hukukta karar kıldım şuan.

Not = maaşıydı falan hiç bakmıyorum ben bölüm seçiminde. Hukuk okusam da avukat belki olurum belki olmam belli olmaz içimde hep ticaret yapma isteği var küçüklükten beri

Not 2 = 11 im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyolojiyi bende düşünmedim diyemem özellikle Türkiyede ihtiyaç varmış Amcam Memur sende çalışıyor eskiden Gazeteciydi Okumamı baya bi söylemişti bu bölümü lakin tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için pek araştırmamıştım . Uluslar arası ilişkileri araştırdım ingilizcede baya bi zorluyorlarmış benim yabancı dille pek aram yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadocan1

Sosyolojiyi bende düşünmedim diyemem özellikle Türkiyede ihtiyaç varmış Amcam Memur sende çalışıyor eskiden Gazeteciydi Okumamı baya bi söylemişti bu bölümü lakin tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için pek araştırmamıştım . Uluslar arası ilişkileri araştırdım ingilizcede baya bi zorluyorlarmış benim yabancı dille pek aram yok maalesef

Sosyolojiden mezun olunca ne olur pek bakmamıştım ama dersleri güzeldi :) muhtemelen akedemisyen falan olunabilir bence
    Uluslararası ilişkileri bi ara bende düşünmüştüm. Uluslararası siyaset , hukuk , finans, matematik gibi dersler vardı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.