Şimdi Ara

TM ÖĞRENCİSİYİM NETLERİMİN ARTIŞI ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

TM ÖĞRENCİSİYİM NETLERİMİN ARTIŞI ANKET

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2015)
Giriş
  • ARKADAŞLAR KONU EKSİKLERİM TR;YAZIM YANLIŞLARI ,NOKTAMALA İŞARETLERİ EKSİK/ MAT;FAİZ-KARIŞIM,KUMELER , İŞLEM,MANTIK /SOS;TARİH CALIŞMADIM AMA YAPIYORUM COĞ İC DIŞ KUVVETLER FELSEFE ;YENİ BAŞLADIM 4 SAYFA NOT VAR ONA CALIŞACAM
    ŞUANDA 90-100 ARASINDAYIM BAZEN 85 OLUYOR BU KONULAR BİTİNCE SİZCE KAC NET ARTIŞ OLUR ?

EDİT : TR 35-37 SOS 30-35 MAT 28-32 FEN 4-5 GENELDE AMA TR 30 SOS 30 MAT 28 GELDİĞİ DE OLUYOR GENELDE 90-100 ARASI O YÜZDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINBAG -- 9 Ocak 2015; 11:35:24 >

• Abi yazdığın konular hep banko gelen konular sen nasıl 90-100 yapıyorsun türkçe 2 mat 4-5 Coğrafya 2-3 soru felsefede hadi 3 tane 107 soru kalıyor sana 107 de 100 mu yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirtt

Abi yazdığın konular hep banko gelen konular sen nasıl 90-100 yapıyorsun türkçe 2 mat 4-5 Coğrafya 2-3 soru felsefede hadi 3 tane 107 soru kalıyor sana 107 de 100 mu yapıyorsun

HOCAM PM GEL ATIYIM SONUÇLARIMI
  • AKINBAG kullanıcısına yanıt
    Dostum bişey ispat etmene gerek yok mesela benim konu eksigim yok ama bende o kadar yapıyorum o yüzden dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum bişey ispat etmene gerek yok mesela benim konu eksigim yok ama bende o kadar yapıyorum o yüzden dedim

şöyle sölim eksik olduğum konular hep yanlış gelmiyo matematikde eksik oldugum konulardan faiz karışımı mantıkende olsa ara sıra yapıyorum ama kumeler mantık vs saydıgım konularda kesin boş gelıyor mesela 29-30 net yapıyorum matta geo 3 net dahil yazım yanlışıda öyle cogu zaman yanlış ama dogru cıktıgı zamanda oluyor bitirdiğim konular genelde doğru geliyo o yuzden 90-100 arasındayım
  • quote:

fen yapiyordur. fen yapmiyorsa bile bildigi konulara saglam calismistir pek soru kacirmiyordur. 107 soruda 6-7 tane dikkatsizlik olmasi cok zor degil ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

fen yapiyordur. fen yapmiyorsa bile bildigi konulara saglam calismistir pek soru kacirmiyordur. 107 soruda 6-7 tane dikkatsizlik olmasi cok zor degil ki.

fenden 4-5 net geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.