Şimdi Ara

TM Öğrencisi Ve TIP FAKÜLTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ailemle konuştum beni tıpa yollamaya karar verdiler fakat benim fizik, kimya ve biyioloji hakkında bilgim yok ama şöyle de bir şey var sayısal dersleri çabuk kavrıyorum sizce tm den mi devam edeyim yoksa tıpa hazırlanayımmı ?

edit:yollamaya karar verdiler yarın bavulu topladım gidiyorum anlamında değil hazırlanmak anlamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balyos -- 23 Temmuz 2012; 22:39:26 >

• alanıcı alandısı kalktı bahane kayboldu
    diyecek bırsey yok calısacan eger karar verdıysen
  • Her zaman MF'ci olmanın avantajları daha yüksektir.Daha fazla bölüm ve üniversitelerin çoğu bölümleri sayısal üzerine kuruludur.Ama gerçekten tıp okumak istiyorsan geç ama işi sanşa bırakıp olurya belki kazanırım tıpı geçeyim yinede dersen o zaman yerinde kal derim.Sayısal derslerde öyle görüldüğü gibi kolay değildir.Kaçıncı sınıf olduğunuda söyleseydin keşke.Eğer 11.sınıfsan yani bu sene 12.sınıfa geçtiysen 2 yıllık arayı (10.ve 11.sınıf sayısal dersleri) 1 senede zor kapatırsın heleki bide tıp istiyorsun.İyi karar ver ve kararınıda yok ben başarırım sayısal dersleri yaparım diye düşünme . Ben söyleyeyim. TMcisin ve bu halle TIPI kazanamazsın.Sayısal dersleride 1 senede öğrenemezsin. Umarım 10.sınıfdan 11.sınıfa geçmişsindir.Kimbilir belki mezunsundur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.pwn3d

Her zaman MF'ci olmanın avantajları daha yüksektir.Daha fazla bölüm ve üniversitelerin çoğu bölümleri sayısal üzerine kuruludur.Ama gerçekten tıp okumak istiyorsan geç ama işi sanşa bırakıp olurya belki kazanırım tıpı geçeyim yinede dersen o zaman yerinde kal derim.Sayısal derslerde öyle görüldüğü gibi kolay değildir.Kaçıncı sınıf olduğunuda söyleseydin keşke.Eğer 11.sınıfsan yani bu sene 12.sınıfa geçtiysen 2 yıllık arayı (10.ve 11.sınıf sayısal dersleri) 1 senede zor kapatırsın heleki bide tıp istiyorsun.İyi karar ver ve kararınıda yok ben başarırım sayısal dersleri yaparım diye düşünme . Ben söyleyeyim. TMcisin ve bu halle TIPI kazanamazsın.Sayısal dersleride 1 senede öğrenemezsin. Umarım 10.sınıfdan 11.sınıfa geçmişsindir.Kimbilir belki mezunsundur :))

12 ye geçtim ama fizikten yana bir sorunum yok çünkü fiziği çok iyi bilen tanıdığım var ygs-lys de full çekmişti ondan öğrencem tek derdim kimya biyoloji :

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.