Şimdi Ara

TM ler planlar neler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an olan oldu artık neden deyip te üzülüp stres yapmanın hiçbir faydası yok.Durum ne olursa olsun hayallerimize sımsıkı sarılmalı ve bu yüreğimizdeki mücadeleye devam etmeliyiz..
    Ben mezunum ve 3.yılımdayım..Hukuk için hayallerimi bu kadar ertelemişken neden pes edeyim ki..Daha potansiyelimi tamamen yaşayamamışken neden beni ben yapan hayalimden vazgeçeyim ki...
    Siz de asla vazgeçmeyin ve emin olun hayatlarımız da hayallerimiz kadar güzeldir..Ki Biz istediğimiz sürece..

Ben çalışma saatimde yapacağım çalışma programında katlanarak devam eden bir başarı elde edeceğimi biliyorum bu süreçte aynı çalışmayı benimle beraber sürdürebilecek arkadaşlar varsa tabi ki birbirimize yardımcı olabiliriz.
    Düşüncelerimizi planlarımızı neler yapmamız gerektiğini burada konuşalım arkadaşlar:)

• Okadar boş zaman oluştuki tarih vb cıkınca matematiğide bitirmistim ygs icin sadece soru cözüyordum paragraf cözecegim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Önemli olan konuları sürekli tekrar etmek.Fazlasıyla boş zaman oluştu ve bu zamanı sürekli tekrar yaparak değerlendirmeliyiz.Tabi ki eksikler var zamanı dengeli bir şekilde kullanırsan zaten istediğin sonuçlara ulaşırsın.her gün paragraf çözüyorum ben kesinlikle alışkanlık haline getirilmesi lazım.Tarihe pek çalışmadım ben coğrafyam çok iyi ama tarihte pek iyi değilim.
    Aslında matematikte hep zorluk derecesine göre tüm soru çeşitlerini çözmemiz lazım.mesela ne bulduysan çöz hangi yayın olursa olsun ben öyle yapıyorum
  • Av-Lumineers kullanıcısına yanıt
    Tarih de çözmeyeceğiz ki ben mi yanlış biliyorum yoksa ?

Mat 1 - Mat 2 - geo- Türkçe edebiyat coğrafya bunlardan sorumluyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticePT -- 12 Ekim 2017; 19:48:44 >
  • JusticePT kullanıcısına yanıt
    bunlardan sorumluyuz dimi şimdi

• Mtematik ve geometriye devam. Ocak ayına kadar sadece matematik ve geometri çalışacağım sonra ona pararel olarak edebiyat ve Türkçe bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticePT

Tarih de çözmeyeceğiz ki ben mi yanlış biliyorum yoksa ?

Mat 1 - Mat 2 - geo- Türkçe edebiyat coğrafya bunlardan sorumluyuz

TM puanı için sosyal çözmeye gerek yok. Sözelden de tercih yapmak istiyorum dersen sosyal çözmek zorundasın. Ama henüz test süreleri belli değil. Eğer sadece mat-geo, edebiyat-coğrafya çözebilecek kadar süre verirlerse sosyale süre yetmeyeceği için tercih yapamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JusticePT kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sadece o derslerden sorumluyuz.Tarih çözmüyoruz
  • Şuan mat1 ve türkçe çalışıyorum mat2 ve edebiyata ne zaman başlamayalım sizce

• Sana tavsiyem çok geç başlama mesela 2 ay sonra giriş yapabilirsin mat2 ve edebiyata ama konuyu nasıl kavrarsın nasıl öğrenirsin bunu en iyi sen bilebilirsin.Ben kendimden örnek vereyim kardeşim şimdiden sadece soru üzerinden gidiyorum mat2 ye. Edebiyat ise yazar eser kısmı sadece ama bunu arttırmam lazım bir zaman sonra

• Eğer temelin varsa en çok zorlandığın konuları da halledebilirsin.mat2 de çok ta şansım yık yok ama türev integral iyi sürekli soru çözmediğim için pekiştirmem lazım.en nefret ettiğim ise mat1 konuları

• edebiyata fazla yüklenmeyin pişman olursunuz.

Adamlar hala orhan veli,tevfik fikret falan soruyorlar komedi.

O kadar ayrıntı çalışmıştım geçen sene biri bile çıkmadı.Hep bilindik yazarları sordular.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bu kadar soruyla zaten ne olacağı da belli değil.Çok fazla detaya inmek psikolojik etki yaratmaktan başka bir işe yaramaz

• TM için coğrafya derken, lys coğrafyası mı yoksa cog1 mi

• in Juli kullanıcısına yanıt
    Coğ1 soracaklar kardeşim

• Av-Lumineers kullanıcısına yanıt
    ben de ucuncu senemdeyim, hukuk istiyorum ^^ insallah kazaniriiiiiz. cografya icin hangi kaynagi onerirsin hazir bulmusken sorayim

• in Juli kullanıcısına yanıt
    İnşallah kazanırız azimle mücadeleyle devam..pes etmek yok:)coğrafyanın limit yayınları güzel yine esen yayınları benim için ideal varsa kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Av-Lumineers

Coğ1 soracaklar kardeşim

merhaba dostum, ben cografya meselesini sordum hocalara vs. o cografya 1 yazısı, bizim bildigimiz ygs coğrafyası lys coğrafyası değilmiş. orda kastedilen sosyal bilimlerin içindeki, sözellerin çözeceği coğ2 ve
    tmlerin+sözellerin çözeceği, geçen senelerde edebiyatla sorulan lys coğrafyasına ek ygsyi de kapsayan coğ1 miş. yani tüm lise coğrafyası. 1-2 diyince de ayrı test olduğu kastediliyormuş. bi de tavsiye için teşekkür limit almayı düşünüyorum
  • Selamlar, öncelikle güzel konu açılmış, ben de ilk 20 bin hedefliyorum Eada. Matematiğim pek iyi değil malesef. Sosyal tesleri de çıkarıldıktan ve soru sayıları baya azaldıktan sonra, bunca aday nasıl elenecek, İlk 20-30 binlik aralık hangi netler ile oluşabilir, fikirleriniz var mı, konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 16 Ekim 2017; 17:11:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.