Şimdi Ara

TM'LER İÇERİ! KONULAR BİTTİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasıl gidiyor çalışmalar? Benim de birkaç sıkıntım var, size de akıl danışayım dedim.
    Şimdi ilk sorunum şu: LYS mat cebir kısmında sıkıntım yok max 3-5 yanlis yapiyorum da geo cidden sıkıntı çıkarıyor. Son denemelerde güzelleşmeye başladı ama mesela uzaya hala gecmedik okulda ki evde de kendim gecemem(Şu sıralar cumhuriyete taktım). Neyse bu birinci sorunsal geometri eksigim var ve bu beni yaraliyor.

Edebiyatta da daha ilk soru bankasi bile bitmedi. Cumhuriyet kaldı. Onu da işte hiç durmadan çok seri sekilde ezberleyecegim. Sona atmıştım. Matematik çalışıyordum. Şimdi tutuştum. Karikatürlerle edebiyat falan ilerliyorum. Ardindan bir kere de mantigima yatirarak bitirmeyi düşünüyorum. Eser icerikleri falan da çıkıyor çünkü. Hiç durmadan edebiyat çalışırsam 1 hafta sürer zannımca. Ardından seri şekilde 2 soru bankası daha bitirmeliyim. Matematikte o sürede napayim sizce ve geometride? Coğrafyaya da daha baslamadim ama denemelerde sıkıntı çıkarmadı henüz. Sizce nasıl ilerlemeliyim?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseycik2 -- 30 Nisan 2017; 3:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz ciddi sikintidasiniz ya hepiniz biz okulda analitige gelemedk daha ygs kismindayiz.

• tüm konularım bitti ( coğrafya hariç ) 1-2 hafta önce , şu an bilgi sarmal geo soru bankasını çözüyorum konuları unuttuğum için ceyhun yavuzdan pdfyi çıkartıp dinliyorum , durdurup çözüyorum falan sonra da soru bankasına dalıp çözüyorum testlerini . günde 1 konu + onun testleri şeklinde ilerliyorum . şu an soru bankasında dikdörtgendeyim , bugün dikdörtgeni dinleyip testlerini çözeceğim yarın kare salı da yamuk . ardından da çember - katı cisim ve analitik kalıyor ki zaten en önemli kısım burası , analitik kısmını bildiğimden orada video izleyerek vakit kaybetmeyeceğim .

edebiyatım şu an gayet iyi , limit soru bankası bitti yayın denizi çözüyorum , bir de günde 1 tane paragraf testi

coğrafya olduğu gibi duruyor sadece derste dinledim

matematikte yüzdeyüzün integralini çözeceğim ama behzattan integrali bir daha dinleyip cila çekmek istiyorum plan matematik kısmından soru kaçırmamak

• Matematikten mod ötf ve integral kaldi.

Edebiyattan cunhuriyet.

Cografyadan madenler vs.

Geometriden de sadece lys kismi duruyor ama ygs kismindan da soru cozmem gerek.

• ygs lys beraber götürseydin keske baslarken

• quote:

Orijinalden alıntı: diyatlov

ygs lys beraber götürseydin keske baslarken

Hocam YGS güzel geçer, o gazla ilerlerim diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

tüm konularım bitti ( coğrafya hariç ) 1-2 hafta önce , şu an bilgi sarmal geo soru bankasını çözüyorum konuları unuttuğum için ceyhun yavuzdan pdfyi çıkartıp dinliyorum , durdurup çözüyorum falan sonra da soru bankasına dalıp çözüyorum testlerini . günde 1 konu + onun testleri şeklinde ilerliyorum . şu an soru bankasında dikdörtgendeyim , bugün dikdörtgeni dinleyip testlerini çözeceğim yarın kare salı da yamuk . ardından da çember - katı cisim ve analitik kalıyor ki zaten en önemli kısım burası , analitik kısmını bildiğimden orada video izleyerek vakit kaybetmeyeceğim .

edebiyatım şu an gayet iyi , limit soru bankası bitti yayın denizi çözüyorum , bir de günde 1 tane paragraf testi

coğrafya olduğu gibi duruyor sadece derste dinledim

matematikte yüzdeyüzün integralini çözeceğim ama behzattan integrali bir daha dinleyip cila çekmek istiyorum plan matematik kısmından soru kaçırmamak

Coğrafyayı ne yapmayi düşünüyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç k hocam ygs baya iyi gelmişsin konularda

• quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

Kaç k hocam ygs baya iyi gelmişsin konularda

9k hocam YGS5

• huseycik2 kullanıcısına yanıt
    bir hafta haftasonumu tamamen coğrafyaya ayırıp sonra deneme çözeceğim
  • Matematikten turevin bi kismi ve integral harici bitti

Geometriden elips hiperbol parabol vektorler oteleme-dondurme-simetri vs bitti ucgen dortgen yamuk kare bide bunlara bakip giricem

Edebiyat biteli cok oldu,deneme atiyorum gunde 1 veya 2 tane netlerim suan 52-4 53-3 54-2 55-1 geliyor

cografyada ygs kismi tam lys kismina baslamadim daha

hedef

40/80 mat

53-54 edb

17-18 cog

ygs5 43k

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefgazihukuk

Matematikten turevin bi kismi ve integral harici bitti

Geometriden elips hiperbol parabol vektorler oteleme-dondurme-simetri vs bitti ucgen dortgen yamuk kare bide bunlara bakip giricem

Edebiyat biteli cok oldu,deneme atiyorum gunde 1 veya 2 tane netlerim suan 52-4 53-3 54-2 55-1 geliyor

cografyada ygs kismi tam lys kismina baslamadim daha

hedef

40/80 mat

53-54 edb

17-18 cog

ygs5 43k

Hocam, Cumhuriyet Edebiyatı'nı nasıl hallettin?

• huseycik2 kullanıcısına yanıt
    gecen yil bitirmistim edebiyati bu yil mezun senem

not cikararak ve hikayelestirerek halletmistim

limit sb ve fem simetri cozmustum ustune

bu sene de sarmal cozuyorum

• edebiyatta eser özetleri var , matematikten dizilere ve mantığa bakıcam , geometri de Allah ne verdiyse yapıyorum 6-7 net çıkarabiliyorum :D , coğrafyada biraz bilgi eksiğim var onu tamamlamaya çalışıyorum
    matematik için bol bol soru çöz hocam tabiki de ve deneme . Edebiyat içinde zaten limiti çözmüşsün cumhuriyet hariç diğer konuların sağlam demek ki ,yani edebiyatıda biraz kasarak bitirebilirsin
  • Sanırım aynı durumdayız bende edebiyatı sonlara bıraktım milli edebiyat ve Cumhuriyet dönemi eksik matematik konuları bitti.

• Tam 1 hafta olmuş. Geometri denemeleri ile geometriyi halletmeye çalışıyorum. Cumhuriyet bitti. Gür yayınlarının cumhuriyet fasikülünü çözdüm. Matematikte de günde bir deneme ile ilerliyorum. Şu an için konu eksiğim kalmadı pek. Denemelerle ilerlemeyi düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl?

• edebiyat bitti mat2 bitti lys cog kaldi ucgenler bitti çokgenlere geçiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat 2 ve geo bitti, genel tekrarlar ve birkac ivir zivir eksik. 60-65 civarlarindayim. Gunde 1 deneme cozerek ilerliyorum.

Edebiyat cumhuriyete kadar bitti, cumh. bugun basliyorum. Bir haftada biter tahminimce. Iki gunde bir deneme seklinde gidiyorum. 45 netlerdeyim.

Cog ygs tam, lys calismadim fakat genel kultur gibi oldugundan zorlamiyor. Cumh. bitince uc gun ayirip bitirmeyi dusunuyorum. 18-22 civarlarindayim.

Iki hafta icinde biter umarim tum konular.

• Ben de yazayım, bi hafta sonra güncellerim. Mat deneme sayimi gunluk ikiye çıkarıp, yavuz tunadan cog tekrarı yapicam. Edebiyattan da bilgisarmal ve gunluk bi deneme olarak ilerlicem

• Bu haftaki hedefler:

Her gün 1 Edebiyat, 1 Matematik ve Geo, 1 Coğrafya denemesi çözmek

Bilfen Edebiyat soru bankasında Divanı bitirdim en son. Soru bankasını bitirmek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.