Şimdi Ara

TM ler bi tavsiye verin abi 30k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tyt sonuç 7li 3.deneme

türkçe 32
    sos 17.50
    mat 28.50 problemlerden soru kaçırmıyom geçen sene de full du am geo yok işte
    fen 2.75

ayt fdd 10lu 10.deneme

edebiyat:14
    tarih : full ilk defa geldi
    coğrafya : 4

mat:6
    geo:3.25

fdd matı mı zor bilmiyomda yapamıyorum zaten konularım baya bi eksiği var obp 70 hedef 25-35k arası bi şey yapmak obp zaten 8k filan atıyo
    şimdi burda neye yükleniyim demicem biliyom neye yüklenceğimi
    1-mat2 nasıl halledebilirim gür fasikül seti karekök bilfen bi de 40 seans var :)
    2-geo nasıl halletçem final bilfen yayın denizi var
    3-bunları hallederken diğerlerini nasıl götürcem
    mantıklı biri cevap versin tıkandım çalışamıyom program yapıp yapıp yırtıp atıyom fosforculara döndüm

• karekök ile ayt mata yüklen hocam
    edb da zira yüksek değil aksatma
    bence tyt kısmın guzel bıraz tr yukseltırsen olur
    geo için cozumlu bır sey bul zıra dıgerlerı vakıt yer
    bıde problemlerı nasıl hallettın?
  • problemler taktik versene kanka
  • Geometri için nasılsın bilmem ama sıfırsan cevdet özsever diye bir yayın var,herkesin dilinde bu aralar bir incele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    hocam inanır mısınız bilmiyom problemler de hiç denklem kurmam mantıkla bi şeyler yapmaya çalıştım hep başlarda çok zamanımı yiyodu ama gitgide hızlanıyon zaten ben ilk çözdüğüm zamanlarda da çok zorlanmıyodum şahsen o yüzden kesin şunları yapın diiyemicem fakat mat1 genel olarak önereceğim bölüm denemeleri çok çok işe yarıyo
  • hocam üçgenleri sağlam bitirdim çıkınca karşıma yapıyom konu diğer konularda eksiğim feci var kapatçam elbetde konunun tam oturduğundan emin olmak için çok üstüne gidiyom zamanımı yiyo diye bırakıyom sonra :) hızlı bi şekilde nasıl ilerleyebilirim özellikle ikinci kıssımda 6-7 net istiyorum
  • ehinel lunitari E kullanıcısına yanıt
    Üçgenleri nasıl bitirdiysen öyle devam et.Ucgen,dörtgen,çember,kati cisim,doğrunun analitigi yapsan yeterli.9 10 soru çıkar bu konulardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15k ya kadar laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sizin özelinizde söylemiyorum ama millet aytyi resmen boşlamış kime baksam tyt ayt dengesizliği aşırı var 11.sınıfım ben de sanırım yazın full ayt kasmam lazım ,ayt'yi yapan uçacak sınavda öyle gözüküyor
  • Netlerimiz bire bir aynı.

• Kanka problem tavsiyelerini bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.