Şimdi Ara

Diş hek 4 e geçtim soru varsa alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tercihlere değin sorularınız olursa başlık altına yazabilirsiniz boş vakitlerimde dönüş yapabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vay be senle aynı sene sınava girmistik diye hatırlıom ben halen 1 e gecemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt
    Öyle mi, nickinizi hatirlayamadim kusura bakmayın 2020 yksyle yerleşmiştim ben. Neden hala 1 e gecemediniz yks ye mi hazirlaniyorsunuz hala

• Dt.Azim kullanıcısına yanıt

Sir ivanovic alyushka idi , 2020 mezunuyum bende.

bilmiyorum hocam dehb ilaclarıda kullanıyorum ama olmuyor bir türlü sıralamam 46 bindi 2022 de

bu sene burs için girdim galiba zorlamamak gerekiyor ben lisedeyken millet delimi 4 sene 5 sene kalıyor dedim aynısı oldu

Hazırlıktaydım kaldım hocam dondurdum depremden sonra yks için

• öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt
    Hem zorlamamak hem de büyük konusmamak gerekiyor hocam. Hayat kafaya vura vura öğretiyor. Sağlığınız her şeyden daha önemli bunu unutmayın.

Hocam merhaba ben de diş dörtteyim sizde dönemlerde kaç sınıfta kalan var mesela 4. Sınıflarda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Ben 4. Sınıfa henüz geçtim.
    1. Sınıf Covid sebebiyle tamamen onlinedi kimse kalmadı.
    2 de sınıfın 3 te biri kaldı. 35 kişi falan kalmıştı
    3. Sınıfta da kalan olmadı yarı dönem deprem nedeniyle onlinedi.
    4 te bildiğim kadariyla stajdan kalıp genelde yazın verip geciyorlar. 3 stajdan fazla kalırsan sınıf tekrarı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Azim -- 18 Temmuz 2023; 19:56:56 >
    Hocam niye böyle ya bizde de aynı ben yazdığıma pişmanım sınıfın 3 te 1 inin kaldığı bölüm mu olur çok saçma.

Bizim her dönemden 30 kişi kaldı sadece 5 lerden kalan olmadı geçen yıl.

Hocam hangi okul burası

Yani hocam insanla birebir ugrastigimiz için zorlamaları normal bence. Ayrıca 2. Sınıfta kalan bu 3 te 1 lik kısım 1. Sınıfı malum şekilde geçtiği için 2 ye 0 başlamışlardı.Bir de ilk kez yüzyüze diş hek fak la 2. Sınıfta tanıştığı için beğenmeyip bırakanlarda dahil bu 3 te 1 e.Yani bence kimse yok yere sınıfta kalmadi.Calisan kalmıyor ilk 3 sene. Stajları daha görmediğim için yorum yapamam 4 ve 5 için
    Biz de 5 lerden de kalan olmustu. Ama 5 te tek tük bırakıyorlar. Genelde stajdan kalıyorlar mezuniyetleri geç veriliyor Kasım aralık gibi.

Kanka olay bizde o degil stajlarda 1-2 ay devamsızlığı olan kızı geçirdiler tüm stajlardan geçtim bütlerden kaldım ben tek ders sınavı da yok bir şey de yok saçma sapan bir şey. Haksızlık var yani.

Sizin durum farkliymis hocam.Bizimkiler haklı olarak kalmislardi sınıfta.
    Bütlerinizin bu dönemde bitmesi de biraz zorlayıcı. En azından ağustosta falan olsaydı daha fazla çalışma imkanınız olurdu

• İş imkanları nasıl? Atanma durumu nasıl? Maaşları nasıl genel bilgi verir misiniz?

• Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    İş imkanı özelde devlete göre daha çok.Atamalar çok kısıtlı yılda 3 4 atama tek oluyor. Büyük çoğunluk uzmanlık sınavına çalışıyor. Maaşlar şu an asistanlar 32 k civarıydı temmuz zammı yapılmadan.Yeni mezun özel sektorde bence sömürüluyor.Maas düşük başlıyor asgarinin 1.5 veya 2 katı arası alıyorlar genelde doğuda ve pek çok yerde ara eleman muamelesi yapiliyor.kanal dolgu detertraj yap yeter istiyorlar. Uzmanluk yapmayacaksan işin daha zor çünkü sürekli ücretli eğitimlerle kendini geliştirmen gerek yoksa tutunamazsin.Ben sectigim için pişman değilim çünkü ciddi emek veriyorum sonunda iyi yerlere geleceğime inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Azim -- 19 Temmuz 2023; 9:18:41 >
  • Hocam hiç el becerim yok fakat tıpı kaçırırsam yazmayı düşünüyorum çok mu başarısız olurum diş hekimliğinde acaba

• El becerisi doğuştan gelenler daha şanslı ama sonradan da kazanıyorsunuz. Okul döneminde yaptığımız el işiyle ilgili seyelrin bicogunu mezun olunca yapmiyrisunuz çünkü bunlar teknisyenin yapması gereken işler total protez ,hareketli, geçici vs hepsini teknisyen yapıyor siz sadece ölçü alıp protez sonrası ağız içi uyumlamalarini yapıyorsunuz
    Ama fakülteyi bitirebilmek için el becerisi lazım o da kazaniliyor zamanla bil bol pratik yaparak

hangi okuldasınız?

sınıfta kalmadan kasıt dersten kalmadır değilmi? bu dersi yaz okulunda alamıyor musunuz? bir sene beklemekmi gerekiyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.