Şimdi Ara

TM ilk 30 bin için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tm-3 te ilk 30k da olmam lazım . Mezunum tum gunum bos . Nasıl çalışacağımı şaşırdım . Bu yıl istemediğim bir puan aldım.

Şeytan dıyo direk lys edebiyat ve ygs lys mat kas yüzde 70 . Yuzde 30 da ygs diğer konuları işte . Sizce nasıl calısayım ? Matematiğim çok kötü bu arada .

Ygs den önce lys mat konularının bir kısmını halletmeyi düşünüyorum . Ama kolay konularını. Sizce türev integral gibi baba konular hariç ygsden önce ne kadar sürede bitirilir lys mat ?

• Hocam hızlıca YGS'yi bitir.Biter bitmez LYS matematik ve YGS deneme çöz.YGS den sonra edebiyat ve coğrafyayı halledersin.
  • tecrübeli biri yardım etsin ya
  • up
  • mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rddgn kullanıcısına yanıt
    hocam edebıyat bitsin ygs bitmeden once en az 45 net seviyesınde olayım dıyorum. Karar veremedim bi türlü
  • uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ygs ye kadar fecri ati dönemine kadar gel en azından edebiyatta ygs'den sonra da cumhuriyete çalışırsın tertemiz
  • Devin Booker kullanıcısına yanıt
    hocam matematiği nasıl yapayım matematiğim kötü benim. 7 net yaptım ygs de. hedefim 15 net . problemler ve geometri de sıfırım bu ikisinden nefret edıyorum. Allah bana sayısal zeka vermemiş resmen.
  • edebiyatı ygsden sonra hallettim şahsen.tamamen matematiğe ve geometriye odaklanmanı öneririm.ygs matta 20 civarında yaparsan o iş olur,fakat geometrinin önemi aşırı arttı bu yüzden günlük 1 saat bile olsa geometriye bak (not:2 ay edeb çalıştım 51 net yapmama rağmen 27k geldi yani bir işe yaramadı edebiyat)

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Millet anasinin karninda ogrenmiyor birader

• majorarmyoneuw M kullanıcısına yanıt
    hocam geometrinin kolay konuları nelerdir? ygs de 1-2 tane yapsam yeter bana . Herkes üçgenler diyo ama çok uzun o da
  • 30k olmasın 28k olsun hedef malum hukuklar ebesinin şeyine uçtu

Hocam edebiyatta son 3 ay çalışıp 50 net üzeri yapanlar var.Boşuna şimdiden çalışma edebiyata YGS'den sonra halledersin.Sen LYS matematiği bitirmeye çalış bitmezse de fazla konu bırakma YGS sonrasına.
  • SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    hukuk istemiyorum hocam ben. Zaten büyük ihtimalle kazanamam. Çünkü matematiğim kötü. Elimden geleni yaparım yine.
    en azından ygs öncesi lys cografya ve edebıyatın cumhuriyet öncesini bitirmiş olayım. Hocam matematikten ne önerirsiniz? ygs 7 netti . problemler yapamıyorum. Geometride yok. Nasıl çalışıyım hocam ?
    Hocam geçen yıl ben de 7 net yaptım YGS matematikte.LYS de de 11.5 net yaptım.Ben olsam matematiğe yüklenirim edebiyat ve coğrafya yerine.Matematikte önce video izle ama tek kanaldan değil birkaç kanaldan izle.Kendine göre bir kaynak al ama çözümlü olsa daha iyi olur.Her gün çalış matematiği.Problemlerde de video izle en azından mantığını anlarsın.Tüm kaynaklardan çöz problemleri baktın iyi gidiyor apotemi problemler alır çözersin.Hocam geometride de bir video izle yine mantığını kavramak için sonra al basit bir kaynaktan çöz ben birey a kullanıyorum sonra zaten gelişir geometri.Ben şu an çoğunlukla matematik-geometri çalışıyorum.Durumu baya düzelttim.Zaten edebiyat ve coğrafya da geçen yıl çalıştığım için YGS sonrasına bıraktım.
    Şimdi netler nasıl hocam ? Hedef nere ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.