Şimdi Ara

TM hedef 15k, Mat Netim 14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özdebir denemesinden 14 mat yapabildim, biri geodan. Geoya adam akıllı başlamadım daha. 28-30 civarina çekebilir miyim sizce. Nasıl bir yol izlemeliyim. Konu olarak çarpanlara ayırmadayım suan. Sizce umut var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi ilk once behzat ya da mikail hoca plus gibi hocalardan birini sececen ustune bir karekok mat soru bankasi atacan tyt icin birde problem icin apotemi fasikul ikinci oturumda o hocalardan biri karekok lys hergun 2 saat geometri video arti soru birey b karekok lys geo cozucen sonra da eksigine takil tekrarini yap gerisi kader kismet
  • Up

• Ygsde 15 net yapmıştım , 11bin ile tamamladım maratonu 15 net yeter demiyorum kesinlikle , Ben heyecan ve stres faktörlerinden iyi vurulmustum ygsde ama matematigime hep güvendim ve türev limit v.s konuları çözdüm bayağı. Tavsiyem problem ağırlıklı çalışman

• lesfleursdumal kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef 30 hem yks hem tyt. Yapılır mı onu merak ediyorum. Yok atlara istediğim bölüme giren en dueuk puanli adamin neti 27 civarı bölüm 15k ile kapatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablopikasso1 -- 21 Kasım 2017; 19:0:26 >
  • Aynı durumdayız

• Abi ilk once behzat ya da mikail hoca plus gibi hocalardan birini sececen ustune bir karekok mat soru bankasi atacan tyt icin birde problem icin apotemi fasikul ikinci oturumda o hocalardan biri karekok lys hergun 2 saat geometri video arti soru birey b karekok lys geo cozucen sonra da eksigine takil tekrarini yap gerisi kader kismet

• Hocam 15 problemsiz netse problem bitince artı apotemi problemle cila yaparsan zaten 25 neti görürsün daha bir sürü konu eksiğin varmış zamanla artçağını görceksin bence yapabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı durumdayım inşallah arttırırız netleri zamanla. Benim hedef de 10-15k. Hangi bölümü istiyorsunuz?

• Hocam konular belli, yapman gerekenler belli.

Yanliş yapmakdan korkma. Nasil anliyorsan öyle çaliş. Istersen hgden dinle karekok sbden coz. Istersen konu anlatimli kitap al konu calis istersen behzat. Buna sen karar ver ve bunlarin yaninda azmin olsun.

• DNZKY kullanıcısına yanıt
    Mikail hocanın videolara baktım hoşuma gitti, fakat videolar ücretli mi ücretsiz anlamadım. Açıklama da ücretli diyor, ama ücretsiz videolar var bunlar eski videolar mi işimi gorur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: veridis quo

Hocam aynı durumdayım inşallah arttırırız netleri zamanla. Benim hedef de 10-15k. Hangi bölümü istiyorsunuz?

Hukuk.

• Her şey senin elinde TM'de başarı elde etmek sayısala göre tamamen kişinin kendi elinde kasım bitti diyelim, aralıktan itibaren 7 ayın var koskoca 7 ay var sıfırdan başlayıp 7 ay boyunca düzenli bir şekilde çalışırsan istediğin sıralamadan daha iyi bir sıralama bile yapabilirsin güven bana. Kaynak tavsiyesi istersen PM atabilirsin.
  • tablopikasso1 kullanıcısına yanıt
    http://plus.mikailhoca.com/public/frontend/dersler

Ilk video tanitim amacli aciliyor ucretlidir

superdir tane tane anlatir tavsiye ederim. Zaten bi konuyu al dinle anlarsin ne demek istedigimi

Başarılar hocam

• Bu sistem en çok size yaradı beyler. 200 gün var önünüzde. Ygs olsa şuan stresten ölüyordunuz. Rahatlığa kapılmazsanız 200 günde müthiş bir math monster olabilirsiniz.
  • Hocam o deneme kolaydı düşük yapmışsın baya geometri başla bı an önce

• Benim de hedef öyle kestiremiyorum ne olacağını bu seneki sistemde. Umudumu kaybediyorum gibi geçen sene olsa bi şekilde çelerdik de bu sene nasıl eliyecez 24 edebiyatt sorusuyla

• quote:

Orijinalden alıntı: tablopikasso1

Özdebir denemesinden 14 mat yapabildim, biri geodan. Geoya adam akıllı başlamadım daha. 28-30 civarina çekebilir miyim sizce. Nasıl bir yol izlemeliyim. Konu olarak çarpanlara ayırmadayım suan. Sizce umut var mı?

Farkındamısış koskoca 7 ay var sen umut var mı diye konu açıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asiruh01 A kullanıcısına yanıt
    Hocam mat 1 için 7 ay problem değil. Hem mat 1 hem mat2yi birlikte götürememek korkutuyor beni.

Hocam TYT ve YKS için Türkçe kaynak tavsiye edebilir misiniz,konu anlatımlı olsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.