Şimdi Ara

TM DE MEZUNA BİRAKİP EFSANE CEKİSLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam. 150kdan mezuna kaldim. Var mi benim gibi bu siradan mezuna kalip tm3te ortaligi titreten? 20k 30k 50k artik neyse. Bu arada tm de 150k nasil oldun beynimin yarisini kullansam 50k olurumcular da gelsin tuhaf bir sekilde motive oluyorum. Seviyorum hepinizi iyi calismalar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne şimdi , nereden biliyorsun ortalığı titrettiğini ya ahahhaha :D Ulan herkeste bir özgüven , 150k'dan mezuna bırakan adam bile milleti küçümsemeye çalışıyor hayat garip harbiden :D
  • Martineden1909 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 137 den kaldım. İnsallah seneye biz yazariz 30k ya cekis hikayem diye :)

• Once okudugunu anla bi beee. 150k civarlarindan mezuna kalipta 20k 30k 50k civarlarina ceken var mi diyorum. Kucumseme falan diyosun. Ne iciyosun anlamiyorum ki..

• Stranger insallah kardesim.. :)

• Ben 33 ten mezuna kaldım Bakalım Hedef ilk 9k belki ben olabilirim o efsane

• İlk senem hedef tm-3 ham 3k nasıl titretilir görün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2015 de ygs 200 bin gelmişti tm3 70bine çektim 2016 da 195 bin geldi tm3 te 21 bine çektim okul 4 bin geri attı

• Çok Tesekkur ederim hocam. Arkadaslar bu arada kimsey kucumsemedim arkadasin algisina gelmeyin. Gecen sene 12ydim 150k yaptim. Bu sene 50kya cekmek istiyorum. Benim gibi 150klardan mezuna kalipta 50klara ceken var mi diye sordum.hep yanlis anlasilmis su arkadasin ileri zekasindan dolayi. İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.