Şimdi Ara

TM'CİLERIN İŞİ O KADAR KOLAY KI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sayısalcı ile eşit ağırlık öğrencisini kıyaslayın. Çekinmeyin tüm gerçekleri ortaya dökün. Bir tarafta 5 ana dersi bir tarafta 3 ana dersi olan, bir tarafta 20k girebilmek için gecesini gündüzüne katmak zorunda olan, bir tarafta senenin yarısını boş geçirse de rahat 10k ya hukuğa kapağı atan, bi de bunların üstüne yaklaşık 2 katı rakip farkı olan iki bölüm. TM tercih edenlerin %90'ı lisede fizik filan yapamadığı için korktuğu için geçiyor (gerçekten isteyenlere lafım yok)

Bu sene hiç çalışmadan bile TM-3 de 20k yapacağım ki sayısalcıyım. Yemin ediyorum bu dünyada TM'ci olmak vardı.
    Şimdi diyecekler e senin elinden alan mi vardı neden TM seçmedin de burada millete laf yapıyorsun ? Bu söylediklerim sadece bunca zamana kadar TM'cilere ve gereksiz egolarına karşı olan nefretimi kusmak içindi. İsteyen istediğini diyebilir ama bugün hukuk öğrencisi iyi bir üniversitedeki mühendis öğrencisine göre kendini çok ileride zannediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de diyorlar ya edebiyat şöyle zor böyle zor. Bizim sadece fizik dersimiz sizin müfredatınıza tek atar. Aksini iddaa eden gelsin 1 sene çalışıp bu LYS Fiziğe girsin.

• Adam Ygs de 150k oluyor. Matta 15-16 yapıyor. 46,47 edebiyatı bir yapıştırıyor al sana 15 20k. Ben de diyorum ki yoğ amuğa. Buna ancak bu tepki verilir.

• Dostum sen daha zekisin sen daha çok çalıştın tebrik ediyorum ama bu ne kuyruk acısı gibi olmuş
  • Tm3 puanin kac gelecek ? Bende sayisalim dediklerinde haklisin ama bizim alanimizda is olanaklari,mali durum,yurt disi filan daha iyi bence bunlarida dusunerek sayisali sectik zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz sayısalcılar çok zeki bilgili kültürlü insanlarsınız kimse sizin elinize su dökemez. Hele hele şu konuyu açan arkadaş über zeki bir insandır. Zekasıyla bizleri aydınlattığı için teşekkür ederiz kendisine. Sizler gibi nasıl olur bu sözelciler tmciler bilemiyoruz. Ah siz yok mu siz. Hee yıl bir buluş gerçekleştiren, kansere tedavi bulan aidse tedavi bulan insanlar hep sizden çıkıyor daha doğrusu çıkamıyor, am olsun sizin o üstün zekanız bu tmci ve sözelcileri aşşağılamay yeter.

Alkışlar size gelsin

• Fen lisesi mezunuyum. Çoğu arkadaşım sbs'de Tr'de ilk 1200 1300deki kişiler. 26 kişilik sınıfımdan 12 13 kişi tıp fakültesi kazandı ve bunların yarısı cerrahpaşa çapa hacettepe. Bir defa bile TMcilerin işi çok kolay bizimki de ne kadar zor dediklerini görmedim. Bence sizin kafanız sayısala basmadığı, 20 k gibi komik denebilcek bi sıralamaya girmek için bile gece gündüz çalışmak zorunda kaldığınız için eksikliğinizi başkalarını ezerek kapatmaya çalışıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle kuyruk acısı değil sınavdan sonra sosyal medya üzerinden mfcilerin üzerine o kadar yürüdüler ki. Beddua bile eden vardı. Bence haklı bir isyandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayırya -- 1 Temmuz 2016; 17:28:08 >
  • el şeyi görmeyen kendininkini balta sanır.

• Raziel Nisroc kullanıcısına yanıt
    5 ana derse 3 ana ders kıyasından sonrasını okumadım.
    Zira lysde edebiyat, matematik geometri ve coğrafyaya giriyoruz. İlkokul 1.sınıfta aldığım eğitime göre bunlar 4 ders ediyor.
    Birazdan tmler matematik yapamıyor diyen sayısallar da gelecektir.
    10.sınıftan beri eşit ağırlığım.
    Ygs mat 37-3
    Lys mat 44-5

Sistemi eleştireyim derken insanları genelleyip bir de genellemekle kalmayıp aşağılamayın. Herkes stresli, herkes sinirli ama nefret kusmak hiçbir şeyi değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45CF968F0 -- 1 Temmuz 2016; 17:29:00 >
  • Valla böyle başlıklar beni bir mutlu ediyor bir mutlu ediyor ki sormayın kıskanclığınızdan çatlayın amk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoCaresAnyWays -- 1 Temmuz 2016; 17:30:37 >
  • Bu başlık hiç de mantıklı değildir.Ne yani herkes dr mühendis mi olmalı ? Kimse kimseden üstün değildir ilgi alanları farklı olabilir.(mf yim tm den girdim)

• Tmcilere egoist diyorsunda yazdıkların egoistlik değilde nedir ben hiç biz sayısalcılardan iyiyiz diyen tmci görmedim
    Şunuda yazayım hukuk eskisi gibi değil hukuka kapak attım diye bir şey kalmadı biraz araştırsan türkiyede 80bin avukat olduğunu ve şuanda hukuk fakültelerinde 50bine yakın kişi olduğunu bu sayınım giderek arttığı bilirdim
    sayısalda 50-60bine izmirde bile mühendislik var izmirde hukuk 13bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 1 Temmuz 2016; 17:36:39 >
  • hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    Hayatın boyunca doğru düzgün bir kız arkadaşın, sosyal aktivitem, hobim, eğlencem, ortamım olmadan, lise hayatım boyunca sadece ders çalışarak Cerrahpasaya gitmektense hayatımı ve gençliğimi yaşayarak 20k daki bir mühendisliğe veya dişe sağlık alanına gitmeyi tercih ederim. Bundan 10-20 yıl sonra geriye baktığımda anılarla dolu bir gençliğim olmadıktan sonra kazandığın paranın hiçbir önemi kalmaz. Bu söylediğim masal gibi gerçekler senin kafana 40 deyince dank edecek. Ama iş işten geçmiş olacak. Artık o paralarınla gider kendine soru bankası alırsın.

Kardeşim bu ne ego böyle ya bırak biraz medeni ol.

• İsaac Khalatnikov İ kullanıcısına yanıt
    15 matla anca 40k olursun sallamayın bu kadadar 30 mat 48 edebiyat yaptım 15k gelme ihtimali sıkıntıda ygsemde 150 değil 40k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 1 Temmuz 2016; 17:37:04 >
  • Kuyruk acin mi var

• Ben herkes MF ci olsun demedim. Ama dershanede, okulda Fizik yazılısına hazırlanırken 'ehehee siz bunlara mı çalışıyorsunuz' diyen olmadı mı hiç etrafınızda ? TM'cilerin ego kasan tayfası sayısalcılarda yok dostlar. Ben burada sayısalcıların bir çoğunun sesi olmaya çalışıyorum. Çoğu bu dediklerimi inkar etse de içlerinden bi ses bu çocuk haklı diyor.

Mf yim senin gibi düşünmüyorum hiçbir zaman da düşünmedim.tm ts dil deki bölümler de önemli ve onların da kendilerine göre zorlukları var.

• sayısala göre kolay.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.