Şimdi Ara

TM'ciler için en basit Fizik,Kimya,Biyoloji konuları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.TM öğrencisiyim,deneme sınavlarında Türkçe,Matematik ve Sosyal testlerini bitirince en az 25-30 dakikam kalıyor.Bu zamanda Fen'e bakıyorum,mantıkla cevaplanabilecek sorular olabiliyor.Bazen 6-7 net bırakıyorum ama düzenli değil tabii.O sebepten bana basit sayılabilecek Fizik,Kimya ve Biyoloji konularını söyler misiniz?Fizik'te çark ve elektrik akımı konuları basit sayılabilir sanırım.

• Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Fizikte vektörler, hareket, optik, elektriklenme, enerji. Aslında diğer konuların da çok kolay soruları var yine az biraz bilseniz iyi olabilir.
    Biyolojide evrim, kalıtım
    Kimya genel olarak zor değil ama bilmeden de yapılmaz, işin içine girmek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya basit ezberlenmesi gereken 1-2 şey var sadece, fizikte vektörler hareket biyolojide de ekoloji olabilir aynı şeyi sorup duruyorlar basit konu.
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Kimyada 6 tane YGS konusu var biraz çalışırsan 7 8 yaparsın heralde. Fizikte vektörler,optik, madde ve özellikleri, dinamik ve sıvıların kaldırma kuvvetinin mantığını anlarsan oda cepte sayılır. Ama biyolojiye bulaşma derim....
  • Ben TM'ciyim fizikte 14 sorudan 7-10 arası yapabiliyorum, kimyada zaten konular genelde kolay bence 13 soruda 8-11 arası yapabiliyorum ama biyoloji sıkıntı 5-9 arası geliyor ama sınavda yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz?
  • up. bir de internette hangi sitelerden çalışmayı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.