Şimdi Ara

TM aşırı kolay değil mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
6.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kişilik bozukluğu yaşayan bir arkadaş sanırım

    kendi ezikliğini tmcilere hakaret ederek geçirmeye çalışıyor

    sanki ayt matta 36 net yapacakmış gibi konuşuyor ya

    36 ayt mat yapan mfde de her turlu iyi yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 23 Ocak 2019; 21:30:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D45810E99

    Sende tm seçseydin diyen arkadaşlar zevkli değil kardeşim. Tm sayısal yapamayanların alanıdır. Sayısalla bir derdim yok niye geçiyim
    AHAHAHAHAHAH. TM'nin sayısal yapamayanların yeri olduğu söylemin çok komik dostum, ben gayet de Fen yapabiliyorum, 11'den beri TM olmama rağmen AYT'de bile işaretliyorum birkaç tane, ama TM'yim, bak demek ki senin bildiğin gibi değilmiş olay. Oyunun olayı şu: Fen' ait bilgilerini günlük yaşamda öğrenmiyorsun dersi dinleyip çalışıyorsun, ama Sosyal'e ait bilgileri günlük yaşamında duyduğun gördüğün için önüne çıkan soruyu işaretliyebiliyorsun. Yani övünmen gereken veya TM lere karşı saygının azalmasını gerektiren bir durum yok ki ha azalasın ha azalmasın hiçbir TM cinin canı senin TM cilere karşı saygın azaldığı için bozulmayacaktır.




  • yav he he ak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "madem tm'den bir yerlere gelmek bu kadar kolay,O ZAMAN SEEENN DE TM SEÇSEYDİN,sen de iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyup iyi şirketlerde çalışsaydın."
  • Gayet de sayısal yapamayanların yeri .

    Sen hiç hayatında tarih edebiyat yapamıyorum diyip sayısala geçen gördün mü? Fizik çok zor moruq tmye geçiyorum diyen binler var. şu sonuçtan da öğrenci profilinin yerlerde olduğu anlaşılıyor. Sadece ayt mat yaparak bile 5k sıralama yapılıyor. Sayısal da feni boş bırak bakayım ne oluyor. İlk 20k da isteyen sayısalcı tm de derece yapar ilk 20k daki tmciyi getir bakalım 50 bini geçebiliyor mu örnekler çoğaltılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D45810E99 -- 23 Ocak 2019; 16:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt mat 36 net
    ayt mat 36 net kardşm az olmuş bu netler direk 40 yazsaydın daha gerçekçi olurdu
  • Sen ve senin gibileri kamyon kasasına toplayıp uçurumdan yuvarlamak lazım. Boş herif, sen bu kafayla MF olsan ne yazar? Sınava kadar egonu tatmin etmeye bak sınavdan sonra görüşelim senle hele mattan 36 net yapmış mısın yapmamış mısın? Sayısalda çabalayıpta emeklerinin karşılığını alamayıp altına sıçan kardeşlerimiz gelip DH foruma "TM çok rahat" diye konu açmasınlar bi' zahmet artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiber -- 23 Ocak 2019; 17:29:22 >
  • Tm sayısala göre çok çok daha kolay buna diyebileceğim bir şey yok ama bunu kullanıp tm'lere saygım azaldı ne demek? Hayatı sınavdan ibaret mi sanıyorsun? Ben de sayısaldım geçen sene Tm'ye geçip istediğim bölümü kazandım bu beni salak, sayısal özürlüsü mü yapıyor?



    Tmcilerin sanki matematik-fen yapmak zorunda değillermiş gibi davranmalarına ben de anlam veremiyorum ama böyle genellediremezsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah tm mfye göre daha kolaydir.Sözel de tmden kolay o zaman git sözel çalış kardeşim.Her sayısalcıya demiyorum ama lise müfredatındaki fizik,kimya,biyolojiyi yapınca kendinizi bişey sanmayın lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki koç hukuk kazananlar ? Boğaziçi işletme psikoloji aç yök atlastan bak tyt fenleri fule yakın al işte yapmışlar bu adamlar çalışkan insanlar mfdende yapabilirlerdi hedefleri hukuk boun işletme psikoloji olduğu için tmyi seçenler de var sen görmek istemesende bu böyle
    Ayrıca elindeki sonuç belgesinin fake olduğu çok belli ne boş insansın ya yazık ne denir ki...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman kolay olan şeyi yap aklında sıkıntı mı var neden fen çalışıyorsun git az daha bak edebiyata zaten full filan çekersin bakarsan çok kolay olur hem senin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu kafayla zaten bi bok kazanamazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkz: "kültürsüz hesap makineleri"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan hedefin nerede ise o bölümden çalış, vazgeçtiysen başka bölüme gir, keyfin nereyi istiyorsa o bölümden gir. E ama anlayamadığım nokta sayısallar, tm'leri küçümseyince eline ne geçiyor? Tesla mısınız oğlum siz ne bu havalar? Ulan bi sınava girip meslek sahibi olacaksın onu da yok şu çok kolay yok bu çok kolay.
    Diploma sahibi olmayan insanlar nasıl yönetim birimlerinde, ne paralar kazanıyor. Bu mantıkla onlara da çemkirmen gerek.
    O hukuk okuyup büyüklenen insanları bırak, sen daha sınava girmeden kendini ilah ilan etmişsin. Mf okuyup bu havalara giren insandan yeğdir. Gören de Oxford fizik profu sanar.
    Çok çalış da MİT'e gir sınav sonucunla.
    Hadi yavrum hadi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (: sanane :) -- 23 Ocak 2019; 19:18:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BOŞ YAPMA TM YE GEÇ O ZAMAN
  • Bu andaval sürüleri matematikleri iyi olunca dünyaya hükmediyorum zannediyor. Madem matematik yapamayanların alanı madem senden aşağılık insanlar tm ciler o zaman ne diye paragraf paragraf sayısal cok zorr yea tm kolay mesajlari yazıyorsun odun herif. Uğraşma aşağılık varlıklarla. Ama yok illaha ego mastürbasyonunu yapıp burada nefretini kusacaksın. O tyt netleriyle bir zahmet 3k gelsin zaten. Sen o netleri tyt de yapabilecek misin çok merak ediyorum.

    Bir diğer konu tm de dereceye girmek sayısala göre tabiki çok daha kolay. Peki bunu savunma olarak kullanan sığırlar iki alanın bölüm çeşitliliğine bakıyor mu acaba? En basitinden hukuk iibf psikoloji gibi belli başlı 10 bölümü geçmez ea da gidilebilecek yerler. Peki sayısalda öyle mi? İyi üniversiteler neredeyse 40k civarına kadar geliyor. Eada 40k ile nereye gidiyorsun? Erzincan hukuğa. Şunu bir türlü anlamak istemiyorlar ea da iyi bir yere gitmek için ilk 5kya girmek zorundasın. Mf de ise 20kya diş hekimliği gibi baba bir bölüm geliyor. Bunu anlayacak kadar kapasitesi olmayan adamlar gelipte eşit ağırlıkçılara gerizekalı muhammelesi yapmasın bir zahmet. Öğrenci potansiyeli düşük olabilir ama bunun bir sebebi var, oda iş imkanları. İyi tmcilerin hepsi ilk beş bin içerisinde olmak için kıçını yırtıyor. Sizse hala yok şu nete 30k geliyor yok şu nete hukuk geliyor diyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 23 Ocak 2019; 20:22:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tm 2k = mf 30k tm bölüm okurum dersen tm geç fazla kasmadan hallet knk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O tyt yi ve 36 ayt matematik neti yapabiliyorsan sayısalda da iyi sıralamalarda olursun zaten. Boş konu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.