|
Bildirim
|
nasıl oluyormuş kalitesiz hazırlık mesela? eksik bilgi mi ogretiyorlarmis? essay yazmayı yanlış mı ogretiyormus İTÜ hazırlığı? neymis kalitesiz kısmı? kulaktan dolma bilgilerle daha unide hazırlık dersine girmemiş adam atıp tutuyor ya. çok garip. hazırlık dediğin kimseye 1 senede ahım şahim gelistirmez. essay yapısını öğretir, hardcore grammer öğretir. hiç ingilizce bilmeyen adam ODTÜ ye gidup hazırlıktan sonra şakır şakır ingilizce konuşuyor falan sanuyorsan çok büyük yanılgı içindesin.
|
fanboyluk ile alakası yok. sen benim sorularıma cevap verememissin. itunun hazırlığının neden kötü olduğunu arkadaşlarına sor, gel burada anlat böyle böyle kötüymüş diye. sen daha neden kötü olduğunu bilmeden kötü diyorsun o komik.
hazırlıkta öğrenilecek şeyler belli. bunlar okuldan okula pek değişmiyor. sadece top okullar öğrencileri daha çok zorluyor, daha çok pratik yaptırıyor olay bu. yoksa diğer uniler past perfect vermeden bitirmiyor hazırlığı yani. grammer konuları aynı, essay yazılma biçimi ayni. speakingde ODTÜ boun ne kadar farklı uygulamalar yapiyordue bilmiyorum ama biz de her gün neredeyse speaking pratiği yapıyorduk. forumu aydinlatirsan neden kötü olduguna dair öğrenelim lütfen. |
Özel sektöre yöneleceksen ui veya sbky arasında çokta bir fark yok. İşletme ve iktisat nispeten daha kolay adapte olabileceğiniz bölümler özel sektör için. Genel olarak iibf tek bir çatı altında değerlendirildiği için bunlardan herhangi birisine gitseniz özel sektöre yönelirsiniz. İşletme veya nispeten iktisata göre daha çok çabalamanız gerekirdi ama elbette.
|
Hocam sizde neden surekli bir seyleri begenmeme, kucumseme durumu var. Tamam en iyi uniler belli zaten onlara kimsenin lafi yok ama siz cok cabuk kestirip atiyorsunuz. İtunun hazirligi kotu dediniz ama niye kotu bir fikriniz var mi? "Oyle diyorlar" la olmaz. Mantikli bir gerekceniz varsa aciklayin en azindan girenler/girmek isteyenler bunu gormus olur. Ona gore bir calisma ortaya koyar. Hangi okulun hazirligindan istersiniz sizin icin hangisi iyi?
Hadi ben de diyorum ki gs nin hazirligi berbat gs hazirlik=cop. Ama gs hazirligi birak uni hakkinda bile bir fikrim yok . Ama siz beni yalanlayabilir misiniz? Zaten ulkede dogru durust hazirligi olan kac universite var? Bounu bile begenmiyor ogrencileri (yt da denk gelebilirsiniz) ama kimse boun kotu diyemez. Eksigi vardir elbette ama tr de en iyilerdendir hatta en iyisidir kimine gore. Herkes okudugu yer hakkinda bilgi verirse daha saglikli olur. |
böyle arkadaşları ben ne forumda ne reelde ciddiye almam zaten. tartışma üslubunu bilmeyen birini, kimse ciddiye almaz. sen eğer tezini destekleyen argümanlar sunamiyorsan " ama Miki bunu dedi" diyorsan insanlar güler sana.
ben İTÜde okuyorum diye savunuyorum falan değil, sırf İTÜ ogrencisiyim diye ad hominem yapıyor İTÜ öğrencisi olduğum için savunuyosun falan diye. zaman kaybı falan demiş, çoluk çocuk işte. gelip bir de ciddiye alıp laf anlatmaya çalıştık hata ettik. |
kral ağzına sağlık oturamaz etmişsin şu elemanı ya :D bir anda okullar/bölümler hakkında tüm networke hakim hazırlık gurmesi kesilmiş forumda :D
|
Benim anlamadığım sayidjarrah daha 2-3 hafta önce hangisini yazsam diye tavsiye postu açıyordu işletmeler arasında kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum şeklinde 2 haftada nasıl bu kadar bilgi edinip kararlı şekilde konuşabiliyor hayret ediyorum yok yere insanların moralini bozuyorsunuz şuraları kazanmazsanız işsizsiniz diye yaptığınız şey doğru olsa bile hiç hoş değil kendi görüşlerinizi tabii ki paylaşabilirsiniz ama siz burada bildiğiniz ferman dağıtıyorsunuz yani hiç tanımadığım birisi olsanız mezun olmuş tavsiye veriyor herhalde diyeceğim bu kadar emin yazıyorsunuz.
Sanki diğer insanlar bilmiyormuş gibi burada bize Koç'u Galatasaray'ı Bilkent'i övüyorsunuz buna okeyim tamam bu zaten bilindik bir şey ama sonrasında kullandığınız üslup gerçekten çok acımasız direkt insanlara ''işsizsiniz'' diye hitap etmeniz. Sırf ingilizcesi kötü diye mesela neden İTÜ'ye çöp diyorsunuz ? Mezunlarının önermiyor olması sizin için yeterli bir sebep mi ? O zaman forumda Galatasaray işletmeyi bırakan gördüm ben Galatasaray işletme çöp diyebilirim sanırım. Gerçekten anlamıyorum herkes kendi okuduğu bölümü savunuyor keşke mezunlardan bir şey duyabilsek birisi hukuktayım diye bütün gönderilerde hukuku savunuyor diğeri gidiyor ilk 1k giremezseniz %100 işsizsiniz diyor ne diyeyim yani üzücü. |
Odtu ui’yi yazip sbky’yi yazmamanin hicbir mantigi yok hocam saglik olsun ek kontenjandan ekmek cikmaz ben de 6k ile sbky girdim bu arada
|
Hocam aslında ODTÜ Uİ yazdıysanız SBKY de yazabilirdiniz. Neredeyse aynı bölümler, sıralama mı gözünüzü aldattı?
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebesthingieverdid -- 2 Eylül 2020; 22:35:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemisy -- 2 Eylül 2020; 22:26:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|