Bildirim
tm 3 tercih
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhabalar , io secmemenizi oneririm sadece siralamaniz gayet guzel. bol sanslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sebebi nedir? Geç saatte olması mı
hukuk ogrencileri normal ogretimde bille okuldan saatinde cikamaz. io derslerine de katilirlar. kura ile cekilen ogretim gorevlilerin çoğu sabahtan derse girer. ogleden sonraki derslerde hocayi göremediğin gunler olur. normalde bir kac avantaji olmasina karsin hukuk okuyacagin icin. şahsen önermiyorum. yine de kalbinin sesini dinle dostum.
tabi ikinci öğretimin olumsuz yanları olabilir ama istanbul hukuk cok istiyorum. insallah olur bakalım bu yıl hukuk sıralamaları ne olur yükselir mi düşer mi _____________________________ -
Hocam nasil 1oler 2o dersine katilabiliyorsa aynisini 2oler de yapabiliyor bu arada istanbul hukukta butun hocalar tek bir kura sistemi ile sınıflara dagiliyorlar hicbir ayricalik olmuyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt