Şimdi Ara

TM-3 400 Almak İçin Ne Yapmam Lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kötü bir Anadolu lisesinde temeli zayıf bir öğrenciyim. 9. sınıfta yıl sonu ortalamam 66, 10. sınıfta ise 70 geldi. Çok vasat olduğumu düşünmüyorum ama TM-3 puan çeşidinden nasıl 400 alabilirim? Tavsiyeniz var mı?

• kardeşim 11.sınıfsın heralde. obp'ni çok sağlam tutmaya bak 66 obp beni 18binden 26 bine attı(obp kırık değildi). lys'ye yönelik edebiyat çalışmana pek gerek yok temeli sağlam tutmak dışında çünkü zaten unutacaksın:). ygs matematiği de bitirmeni tavsiye ederim. ygs sosyal türkçe falan zaten yorum ağırlıklı oluyor bu dersler deneme çözerek gelişir
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Şimdi diyorum ki unutulmayacak derslerden başlayayım yani matematik, fen gibi. En başta YGS matematiği yapayım sonra fen yaparım. Yaz aylarında da Türkçe yaptım mı zaten YGS bitmiş olur son 1 ay tekrar yapar girerim. LYS ise 12. sınıfta hallederim diye düşünüyorum.

Sizce doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Şimdi diyorum ki unutulmayacak derslerden başlayayım yani matematik, fen gibi. En başta YGS matematiği yapayım sonra fen yaparım. Yaz aylarında da Türkçe yaptım mı zaten YGS bitmiş olur son 1 ay tekrar yapar girerim. LYS ise 12. sınıfta hallederim diye düşünüyorum.

Sizce doğru mu?

bence doğru düşünüyorsunuz. fen hakkında bi bilgim yok fenim 0. 12. sınıfta lys çalışıp son 1 ay ygs tekrarı yapmak gayet mantıklı. tabi 12.sınıfta lys çalışırken arada bol bol ygs denemesi,bölüm denemesi çözmeni tavsiye ederim
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Şuan hangi bölümde okuyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Şuan hangi bölümde okuyorsunuz hocam?

marmara pdr kazandım bu yıl. zamanında senin gibi bilinçli olsam 2.yılımda değil ilk yılımda kazanırdım büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 11 Ağustos 2016; 21:14:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.