Şimdi Ara

tm 18k için net tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 80 60 yeteceğini düşünüyorum,orta zor bir sınavda
    siz ne düşünüyorsunuz

• 80 e 55 yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80e 50-55 15k bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sustum sustum yetti vallaha artık algı yapmaya çalışacağınıza dersinize çalışsanız böyle şeylere ihtiyacınız kalmayacak geçen sene 80 de ortalama 35 mat yapan hukuka gitti bu sene 40 soruda tmler nasıl 30 35 mat yapıyor biri bana bunu açıklasın beyler amacınız sizin tahmin vs yapmak değil amacınız algı yaratıp rakip elemek ucuz işlere bulaşmayın sınava ilk kez girecek veya foruma ilk kez giren arkadaşlar bunlara bakıp endişelenmeyin tmlere upgrade falan geldi heralde herkes +30 ayt ile başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PICKLE RICK

sustum sustum yetti vallaha artık algı yapmaya çalışacağınıza dersinize çalışsanız böyle şeylere ihtiyacınız kalmayacak geçen sene 80 de ortalama 35 mat yapan hukuka gitti bu sene 40 soruda tmler nasıl 30 35 mat yapıyor biri bana bunu açıklasın beyler amacınız sizin tahmin vs yapmak değil amacınız algı yaratıp rakip elemek ucuz işlere bulaşmayın sınava ilk kez girecek veya foruma ilk kez giren arkadaşlar bunlara bakıp endişelenmeyin tmlere upgrade falan geldi heralde herkes +30 ayt ile başlıyor
    Dostum ben mf çıkışlı bir tm mezunum ortalama 30 32 ayt matı yapiyorum ama bunu 2 yillik ustun calismama borcluyum

Geometri için 4 kitapla ugraştım bu yıl

Sana katılıyorum

Ama ben yalan değilim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bestofmath

Dostum ben mf çıkışlı bir tm mezunum ortalama 30 32 ayt matı yapiyorum ama bunu 2 yillik ustun calismama borcluyum

Geometri için 4 kitapla ugraştım bu yıl

Sana katılıyorum

Ama ben yalan değilim :D

Alıntıları Göster
    kişisel algılama dostum tmler +30 yapamaz demiyorum ancak her konu açan saçma sapan şeyler söylüyor bi önceki postta söylediğim gibi bu sene heralde tmlere upgrade falan geldi herkes +35 edb-sos +30 ayt mat yapıyor sitemim sana değil genele

• 80'e 50 civarı takılıyorum ama hedefim 50K. Hep forum yüzünden. İnşallah 15k falan gelir de rahat ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt 50 net için
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 e 50 25kdan kötü getirmez bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.