Şimdi Ara

TM-1 35K Hacettepe İng İşletme gelme ihtimali nedir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm-1 385 puan 35k sıralama var . Hacettepe İngilizce İşletme gelme ihtimali nedir arkadaşlar? Geçen sene 32400 ile kapatmış. Gelmezse alternatif ne yazmalıyım?

• Uppp
  • Yardim edecek yok mu uo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık konuşayım:Bence gelmez.Çünkü o sıralamalarda en fazla 2 bin oynuyor.Altta hangi işletme varsa onu yaz derim.Tabi ilk sıraya yine yaz belli olmaz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trantolic -- 1 Temmuz 2013; 20:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trantolic

Açık konuşayım:Bence gelmez.Çünkü o sıralamalarda en fazla 2 bin oynuyor.Altta hangi işletme varsa onu yaz derim.Tabi ilk sıraya yine yaz belli olmaz çünkü.

Yandik o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

quote:

Orijinalden alıntı: Trantolic

Açık konuşayım:Bence gelmez.Çünkü o sıralamalarda en fazla 2 bin oynuyor.Altta hangi işletme varsa onu yaz derim.Tabi ilk sıraya yine yaz belli olmaz çünkü.

Yandik o zaman

O kadar karamsar düşünme yine de dostum dokuz eylül ingilizcenin de çok farkı yoktur bence.Yani bir de ucu ucuna hacettepe gelme ihtimali de var.
  • 2010'da Hacettepe İngilizce İşletme-18400,2011'de 31000,2012 de ise 32400. demem o ki yazın,oldukça rahat gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

2010'da Hacettepe İngilizce İşletme-18400,2011'de 31000,2012 de ise 32400. demem o ki yazın,oldukça rahat gelir

Hocam sag olun bu bana baya bi moral verdi acikcasi insallah gelir. Normal siralamam 30k ama okul puani 5k geriye atmis beni

• hukuk kontenjanlarının artması da etkileyecektir. gelme ihtimali var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.