Bildirim
TM-1 35K Hacettepe İng İşletme gelme ihtimali nedir ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uppp -
Yardim edecek yok mu uo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık konuşayım:Bence gelmez.Çünkü o sıralamalarda en fazla 2 bin oynuyor.Altta hangi işletme varsa onu yaz derim.Tabi ilk sıraya yine yaz belli olmaz çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trantolic -- 1 Temmuz 2013; 20:58:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trantolic
Açık konuşayım:Bence gelmez.Çünkü o sıralamalarda en fazla 2 bin oynuyor.Altta hangi işletme varsa onu yaz derim.Tabi ilk sıraya yine yaz belli olmaz çünkü.
Yandik o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: bykush99
quote:
Orijinalden alıntı: Trantolic
Yandik o zaman
O kadar karamsar düşünme yine de dostum dokuz eylül ingilizcenin de çok farkı yoktur bence.Yani bir de ucu ucuna hacettepe gelme ihtimali de var. -
2010'da Hacettepe İngilizce İşletme-18400,2011'de 31000,2012 de ise 32400. demem o ki yazın,oldukça rahat gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan CK
2010'da Hacettepe İngilizce İşletme-18400,2011'de 31000,2012 de ise 32400. demem o ki yazın,oldukça rahat gelir
Hocam sag olun bu bana baya bi moral verdi acikcasi insallah gelir. Normal siralamam 30k ama okul puani 5k geriye atmis beni
hukuk kontenjanlarının artması da etkileyecektir. gelme ihtimali var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X