Şimdi Ara

TM-1 33BİN TERCİH LİSTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-Hacettepe ing iktisat(45bin)
    3-Marmara ing işletme(46bin)
    4-Marmara ing iktisat(50bin)
    5-Hacettepe türkçe iktisat(74bin)

Sizce neleri değiştirmeli veya ne yazmalıyım ? Aslında ilk tercihe garanti gözüyle bakıyorum ama yine rahat olamıyorum.Tm-1 33 bin ona göre yorumlarsanız sevinirim.

• BEYLER YORUM LAZIM UPPPP
  • dostum böyle sıralama mı olur hacettepe ing işletme gelecek diğerleri ölü tercih. en düşük sıralamadan en yüksek sıralamaya dizersin bak sana yapıyorum şimdi

1-hacettepe ing iktisat
    2-marmara ing işletme
    3-marmara ing iktisat
    4-hacettepe ing işletme
    5-hacettepe türkçe iktisat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legal tender -- 30 Temmuz 2016; 19:52:14 >
  • Yahu biliyorum ben mevzu o değil ben sıralamaya göre yazmıyorumki istediğime göre yazıyorum.En çok istediğime 1e koydum doğal olarak sonuçta bu yılın sıralamaların bizler belirleyeceğiz.İlk tercihimi böyle yaparsam istediğim yeri kazanmış olmuyorum puanı yüksek olanı kazanmış oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Yahu biliyorum ben mevzu o değil ben sıralamaya göre yazmıyorumki istediğime göre yazıyorum.En çok istediğime 1e koydum doğal olarak sonuçta bu yılın sıralamaların bizler belirleyeceğiz.İlk tercihimi böyle yaparsam istediğim yeri kazanmış olmuyorum puanı yüksek olanı kazanmış oluyorum

yanlış anladın zannettim :D tamam o zaman zaten kesin hacettepe işletme gelecek
  • İnşallah bakalım 25bin fırlamaz heralde
  • Ya kardeş saçma saçma ölü tercih muhabbeti yapmayın ya , iyi o zaman diyelimki antep tıp 9 bin , deu tıp 10 bin sen izmirde okumak istiyorsun ama antep daha yüksek diye orada mı okuyacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Imany kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşüncedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imany

Ya kardeş saçma saçma ölü tercih muhabbeti yapmayın ya , iyi o zaman diyelimki antep tıp 9 bin , deu tıp 10 bin sen izmirde okumak istiyorsun ama antep daha yüksek diye orada mı okuyacaksın

dostum o zaman antepi tercihine koymayacaksın sırf yüksek diye demedim. yazılan bütün bölümleri istersin fakat sıralamayı yanlış yaptın mı diğerleri iptal olur bunu demek istedim
  • İstanbul üni işletme koy hocam bence marmara işletme iktisatın önüne
  • Ha o bakımdan dediysen tepkim sana değil ama bunara her yerde ölü tercihi yanlış anlayan insan kaynıyor ondan dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.