Şimdi Ara

TL SİMGESİ BELLİ OLDU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

TL SİMGESİ BELLİ OLDU!

Tam bunu koyacaktım tasarlayan kişi tülay lale mi ne öyle biri tam haturlamıyorum ortadaki çizgileri bile düz vermiş merkez bankası yamultmuş oldu olacak aynısını verseymiş

Birde r.t.e. nin bütün harflerinin simgede bulunmasıda ayrı şey tabi

Duyduğum kadarıyla bir de bunu çizmek için 6 ay uğraştığını söylemiş.

• beğenmedim...
  • saçma sapan bir simge beğenmedim
  • ben sahsen birinin anayasa mahkemesine başvurup iptal davası açmasını bekliyorum. akıl alır gibi değil. bu sembol milletimize değil yabancılara hitap ediyor. o zaman verelim türk lirasını onlara biz de euro kullanalım. tam referandumluk bir konu. yani kusura baknasınlar ama insanın bu ne lan diyesi geliyor. ben o kadar itici buldum, hala da inanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Mart 2012; 1:15:20 >
  • Bencede hiç güzel olmamış.
  • doların euronun çakması gibi değil farklı bir şey olmalıydı T nin altında L devam etsin el yazısı şeklind işde bukadar 10 saniyede yaptım. hadi hiç bilmiyosan ay yıldız koy gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: icarus06

doların euronun çakması gibi değil farklı bir şey olmalıydı T nin altında L devam etsin el yazısı şeklind işde bukadar 10 saniyede yaptım. hadi hiç bilmiyosan ay yıldız koy gitsin

en güzeli ay yıldız. aslında ay yıldızı önerenler demek ki iyi yorum yapamamış. süslemesini bilememiş. akla şu da gelmiyor değil hani, "ay yıldızı gören tahammül edemiyor" denebilir. halbuki ay yıldızı hem sağdan sola hem de soldan sağa mükemmel bir şekilde mana yüklenebilir. benim aklıma gelen tek şey, türk parası bir değer kazanacak ama bu sadece bizim başarımız olmayacak. ortak başarı diyelim biz buna dolayısıyla başkaları da sanıyorum söz sahibi olmuş durumda. yoksa milletimizin iradesine bıraksaydılar eğer bu simge yani manevi baskı olmaksızın sondan birinci olurdu herhalde. aslında buna da gerek yoktu. yapacaklardı bir ortak para mesela turkeuro bakın buna tamam derdim. her tarafta aynı para birimi. en azından anlamı olurdu. bu şekilde sembol bana anlamsız geliyor.

• Ben beğendim, yazması da kolay.
  • " Lale, çizdiği simgeyle bankanın oynamasına yönelik olarak da 'Ucunu biraz daha eğmişler. Devlet müdahalesi diyebiliriz buna ama hoş bir müdahale' diye konuştu. "

bakın devlet müdahalesi var. iptal için geçerli bir sebeptir bu diye düşünüyorum. öyle ya, diğer simgenin sahibi de benim simgeye devlet niye müdahale etmedi diyebilir..

yani banka gerçekten müdahale ettiyse, o zaman yarışmaya ne gerek vardı ki. her halukalde simgeye yapılacak bir müdahale, yarışmayı anlamsız kılar. ben olsam itiraz ederdim simgeme yapılacak olan bir müdahaleye. şimdi müdahake yok denebilir, ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Mart 2012; 11:08:31 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:1:37 >
  • bence çok kötü olmuş, bir bakışta tl'yi göremiyorsunuz,ucu kalkık L olmamış,
    10.000 logo dan bunu nasıl beğenmişler...
  • Güzel buluyordum ta ki ermenilerin simgesini görene kadar. Andırması bile sinir bozucu.
  • hiç güzel bulmadım
  • Beklentileri karşılamadığı kesin...
  • Ben güzel buluyorum eski Göktürk alfabesine benzettim yalnız ermenilerin ambleminin ters haliyse hiç hoş olmamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Ben güzel buluyorum eski Göktürk alfabesine benzettim yalnız ermenilerin ambleminin ters haliyse hiç hoş olmamış...

hayatından göktürk alfabesi mi görmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Ben güzel buluyorum eski Göktürk alfabesine benzettim yalnız ermenilerin ambleminin ters haliyse hiç hoş olmamış...

hayatından göktürk alfabesi mi görmedin

Benzettim dedim senin burda ne demek istediğini anlamadım benimle ilgili bir sorunun varsa söyle bilelim
     TL SİMGESİ BELLİ OLDU!

• € dan farklı bir sembol ürettiklerine göre AB rüyamız sona ermiş demektir. Hükümet büyük bir itirafta bulunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

€ dan farklı bir sembol ürettiklerine göre AB rüyamız sona ermiş demektir. Hükümet büyük bir itirafta bulunmuş.

Mantıklı ve düşünülmesi gereken bir yorum bence.

@emirhan75
    Bana da Tayyip Erdoğan isminin baş harflerini çağrıştırdı. (Ne alaka diye sormuştunuz yukarıda.)
  • ne amerikada ne avrupada ne de yabancı havaalanlarında hiçbir yerde geçmeyen para birimine sembol koysan ne olacak koymasan ne olacak...resmen soytarılık başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.