Şimdi Ara

TKP’den Akşener’in ‘AK Parti yerine TKP’ye geçerim’ sözlerine yanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in TKP ile ilgili yaptığı açıklamalara, TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’dan cevap geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ziyaret ettiği Yozgat Yenifakıllı Belediye Başkanı Soner Yalçın “Bazı vatandaşlar bize gelip AKP’ye geçecek misiniz? diye soruyor. Ben de onlara diyorum ki TKP’ye geçeriz AK Parti’ye geçmeyiz diye cevap veriyorum” dedi.

Kendisi ile irtibata geçen Odatv’ye konuyla ilgili açıklama yapan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, “Ne olduğunu anlamaya çalışırız, kendisini dinleriz. Bu değişimin halkımızın geçmişte ve bugün yaşananlara ilişkin karanlık noktaların aydınlanmasında yararı olup olmayacağını görürüz. Bir özürün çok ötesi söz konusu. TKP üyeliği ise bambaşka bir konu. Partimize eskiden AKP’ye, hatta MHP’ye üye olanlar katılıyor, gerçekten samimi bir değişim geçirdilerse… Ancak Meral Akşener’in durumu farklı. Partimize üye olabileceğini sanmam. Dediğim gibi onun da böyle bir niyeti yok zaten. TKP o kadar uzak ki bir imkansızlığı belirtmek için partimizin adını veriyorlar.” dedi.

https://tele1.com.tr/tkpden-aksenerin-ak-parti-yerine-tkpye-gecerim-sozlerine-yanit-250909/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 24 Ekim 2020; 6:51:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hdpden yana sıkıntı yaratmayanalara tkp vız gelir. 

• Meral Hanım geceleri yalnız kaldığında rahmetli Azer Bülbül'ün zordayım şarkısı ile dertleniyor olsa gerek.

• ben de yalan haber diyecektim. meğer videoyu yarım yamalak görmüşüm. tkp'nin de bir özrün çok ötesi söz konusu demesi çok farklı bir şey. onlar da şaşırmış baya akşener'in açıklamasına. normal tabi tkp ve iyi parti. birleşirse, "tkp iyi parti" anlam da katıyor yani..  

• ya şunu kimse anlamıyor mu? akşener, babacan, davutoğlu vb eski akp li veya mhp li veya bu iki partiden olmayıp da muhafaza kanatda rol kapma yarışına girenlerin edinmiş oldukları görevleri akp ile uyuşmuyor. ya akşener tkp ye gidiyorsa daha ne konuşuyorsunuz? chp hdp'ye gidiyorsa daha ne konuşuyorsunuz? bu işin sonu nereye varır zaman gösterir. tkp, hdp, chp tek başına partiler. yeni kurulacak olan partiler de öyle. parti içinden kopmalar oluyorsa, aynı amaç güdülmez. iki farklı parti birleşiyorsa bu birleşme de millete fayda getirmez. barajı düşürmek olabilir. çok partili sistemi bilmiyorum bence bu siyaset işinde çok farklı bir yöne yönelmek bize sanki daha iyi gelebilir partiler olunca, herkes farklı görüş belirtince partiler kötü oluyor. sadece vekiller ve ideolojisi olursa, meclisde herhangi bir karar alındığında bu sefer de kişiler mi hedef alınacak? yani sorun olduğu aşikar. bizde siyaset haricinde başka bir mücadele var sanki.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Aynen 22 haziranda öcalanın kardeşini trt te çıkaranlara 5 sene önce sayın ocalan diyenlere vız gelir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

hdpden yana sıkıntı yaratmayanalara tkp vız gelir. 

tkp'de nasıl bir sıkıntı var ki?

HDP'den daha beter gördüğün?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

sende birşey anlamıyon hdpye evet diyen tkp hayli hayli der.. 

• quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

sende birşey anlamıyon hdpye evet diyen tkp hayli hayli der.. 

Halen daha ne ima ettiğini anlamadım.

Sanırım komünistler terörist gibi bir iman var.

• EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

tamam cady.. 

• Burdaki ironiyi kafan almıyorsa siyaset konularında gezinme be badem bıyık  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.