Bildirim
Tkgs Kanalları düzenli siliniyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tv ayarlarında TKGS güncelleme ile ilgili bir ayar olmalı; orada otomatik, kapalı, kullanıcı, esnek gibi seçenekler olmalı. Otomatik ayarlı ise uydu kendisi günceller, sizin ayarı esnek veya kullanıcı yapmanız gerekmekte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TKGS açık iken her gelen yeni kanal eklemesinde/güncellemesinde yazdıklarınız tekrar tekrar olacaktır. TKGS ayarlarından bu özelliği kapatmanız sorunu çözecektir. Listeniz ve sıralamanız bozulmasın istiyorsanız yeni kanal eklemelerini manuel yolla yapmalısınız. _____________________________ Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
-
Hocam tkgs güncellemeleri kapalı şekilde de denedim olmadı. Philips pus7803 kullanıyorum ne türksatta ne tkgs de manuel kanal ekleme yapamıyorum. Tv de yok galiba bu özellik :) favori kanalla3 listesi yaptığımda daha uzun gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uydu alıcısı al bağla next marka al _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler