Şimdi Ara

Tiyatro sonrasında oyuncu ile fotoğraf nasıl çektirilir?(Oya Başar)=Mutlu Son:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Oya Başar'ın plastik aşklar isimli tiyatrosuna gideceğim. Kendisi sevdiğim bir oyuncu olduğu için de hatıra amaçlı fotoğraf çektirmek istiyorum. Oyun sonrasında öyle bir imkan olur mu acaba? Ya da ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 14 Aralık 2019; 22:58:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• levent kırca ile çekin
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    soruyu okumadınız sanırım

• up

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    o kim

• çıkışta beklersen istediğini alabilirsin
  • Şöyle düşün o salonda senin dışında 100 kişi daha var fotoğraf çektirmek isteyen. Hadi seni kırmayıp olur dedi bu sefer mecbur diğer 100 kişiyle de çektirmek zorunda kalacak. Oya Hanım'ın tarafından bak bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

levent kırca ile çekin
    Oooo akp yobazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salonun çıkışında mı hocam? Yoksa tiyatro sonrasında salonda isteyenlerin yanına gelme durumu falan olur mu acaba?

• Hocam orası öyle tabi de, belki daha önceden böyle tecrübesi olup da taktik veren olur diye sormuştum. Görmüştüm sosyal medyada bu şekilde fotoğraf çektirenleri ama samimi olmadığım için soramadım.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    oradaki görevli arkadaşlardan da yardım iste heyecanını görüp ellerinden geleni yaparlar. kastetdiğim salon çıkışı
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Umarım dediğiniz gibi olur Sonuç olumlu olursa haberdar edeceğim mutlaka

• Hocam girişte sordum, oyun sonrasında müsait olurlarsa fotoğraf çektirmeye geliyorlar dediler. Çıkışta ise maalesef hasta ve soğuk olduğu için fotoğrafa kalmayacağı ve araca bindiği söylendi.
    Ama tam umudu kesmiş otobüs durağına doğru ilerlerken siyah bir minibüsün yanaştığını gördüm. Umut fakirin ekmeği diyerekten beklemeye başladım. Benimle beraber 1 de çift bekliyordu, yani toplam 3 kişiydik. Bunlar herhalde çıkmayacak diyip gidecektim nerdeyse ama bir hareketlenme oldu. Şaka maka Oya Başar karşımdaydı Rica ettik ve kırmadı, kendisi çok da kibardı sağolsun. Biraz uzun oldu ama sizinle de paylaşmak istedim, yardımlarınız için teşekkür ederim.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmeniz için sağ olun hocam. İşiniz rast gitmiş sevindim adınıza. Sağlıcakla kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.