Şimdi Ara

TİVİBUDA YILIN TRANSFERİ KAMPANYASI 29 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amaç kesinlikle tanıtım veya satış değil tamamen bilgilendirme doğrultusunda açılmış bir konudur. Yazdığım fiyat sadece Bursa' da satışa açılmıştır. Fakat Bursa'dan diğer illere satışta vardır tabi ki. Bu kampanya Eylül ayı sonuna kadar geçerlidir. Ayrıca aynı paket normalde 74 TL'dir. Maçları kaçırmak istemeyenler için altın fırsattır bilginize. Ben Türk Telekom çalışanıyım. Ama dediğim gibi satış amaçlı değil tamamen bilgilendirme ve kafalardaki soru işaretlerini gidermek içindir.

Kanal listesi;

Maç Yayınları;

HD paket isterseniz fiyat 5 TL artıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevizli.Lokum -- 15 Eylül 2015; 9:58:34 >

• Şahsen tivibuya o kadar para vermek mantiklı gelmiyor.gs+fb+bjk gruplarda toplam 18 mac yapacak.bunlardan 9 tanesi hd olarak trt de olacak.gs+fb nin maclarini idman tv verecek.geriye sadece 3 bjk maçi kaliyor.ilerleyen turlarda takimlarimiz kalirsa azeri kanallari göstermeye devam eder.bu benim fikrim tabiki herkese uymayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mobilephone

Maksimum verilicek para 30 liradır zaten.değermi değmezmi bilmem.74 lira nedir kim vericek o parayı :-)
    kendi sitesinde de var. 23 eylülle kadar 29 tl olarak üye olabiliyorsun. bölgesel ya da bayiye özel bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resvo

kendi sitesinde de var. 23 eylülle kadar 29 tl olarak üye olabiliyorsun. bölgesel ya da bayiye özel bir durum değil.

Alıntıları Göster
    39 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Eylül 2015; 19:31:43 >

• Daha dün gördüm galiba reklamlarda 29 a çekmişler.2 sene sözünüze diyo.ama hangi pakettir bilmem

Mh aradım yılın transferi kampanyası süper paket için geçerli ve aylık 29 tl+2,5 tl (30 tl aktivasyon ücreti de 12 taksit olarak) + ilk ay için sözleşmeden doğan damga vergisi 10,28 tl. 11 ay 31,50 tl. İkinci yıl 12*29 tl şeklindeymiş.

Orijinalden alıntı: eleysen

Mh aradım yılın transferi kampanyası süper paket için geçerli ve aylık 29 tl+2,5 tl (30 tl aktivasyon ücreti de 12 taksit olarak) + ilk ay için sözleşmeden doğan damga vergisi 10,28 tl. 11 ay 31,50 tl. İkinci yıl 12*29 tl şeklindeymiş.
    1 Eylülden bu yana satışı sadece Bursa'da yapılan üründü. Pilot bölge seçtiler Bursayı. Ne zaman açtılar bilmiyorum ama son birkaç gündür tüm Türkiye' ye satışı açılmış. Forumda görmediğim için bu fiyatı almak isteyenleri uyandırmak istedim. Dileyen alır dileyen almaz. Benim şahsi fikrim bu paraya bu kadar kanal bence verilir. Geçen sene avrupa maçları D-Smartta ve daha pahalıydı. Şebekesi iyi olan bir yerde ki artık şebeke sorunu da kalmadı uydu var bu fiyata alınır.
  • Bunlar milleti keklik saniyor.

• Dsmart akillilik etti.elden cikardi bunlar aldi.azeriler den tutunda bicok alternatif var sampiyonlar ligi izlemek icin ayrica HD takintim.yok olanlar icin ise sopcast de biton kanal var.arastiran hersey bulur kimse gdipde su platfotformlara her ay ona 40 lira oburune 60 lira....veriyosa parasi cok demekki fazla ileri gitmeyim ben neyse yolacak kaz ariyorlar 10 liradan fazla etmez bu platformlar.

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

1 Eylülden bu yana satışı sadece Bursa'da yapılan üründü. Pilot bölge seçtiler Bursayı. Ne zaman açtılar bilmiyorum ama son birkaç gündür tüm Türkiye' ye satışı açılmış. Forumda görmediğim için bu fiyatı almak isteyenleri uyandırmak istedim. Dileyen alır dileyen almaz. Benim şahsi fikrim bu paraya bu kadar kanal bence verilir. Geçen sene avrupa maçları D-Smartta ve daha pahalıydı. Şebekesi iyi olan bir yerde ki artık şebeke sorunu da kalmadı uydu var bu fiyata alınır.

Hocam ben geçen sene D-Smart ta 19 TL ye izliyordum. Bu sene Maçları vermeyince iptal ettim.Keşke yine D-Smart ta kalsaydı diyorum. Tivibu için 29 TL bile pahalı bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Peja

quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Hocam ben geçen sene D-Smart ta 19 TL ye izliyordum. Bu sene Maçları vermeyince iptal ettim.Keşke yine D-Smart ta kalsaydı diyorum. Tivibu için 29 TL bile pahalı bence

Alıntıları Göster
    ccam-server ve sopcast acestreamdan maçları izleyin

• CI modül seçeneği bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

CI modül seçeneği bulunuyor mu?
    Bu kampanyadan IP Tv talep ettim; Yarın kuruluma gelecekler. Yalnız bir konu kafama takıldı; uyduda Tivibu Spor 1-2-3-4 kanalları 2-3-4 ve 5. sırada HD olarak görünürken; IP TV'de bu 4 kanalın HD'si de 377 olarak görünüyor. Ben bu 4 kanalı da HD olarak izleyebileceğim değil mi? 4 kanalın hepsinde 377 yazması kafama takıldı.

Orijinalden alıntı: sinyorahıskalı

CI modül seçeneği bulunuyor mu?
    Şimdilik bulunmuyor ilerleyen zamanda yaparlar mı bilemiyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.