Şimdi Ara

Tivibu yu ne kadar surede bagladilar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan arkadaslar tivibunuzu ne kadar surede bagladilar bana 48 saatte ilestisime gecer dediler ne arayan ne soran var anlam veremedim ortalama ne kadar sürdü sizinkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8gün hocam acele etme bugun geldiler daha bana

• bağlantı için gelenler internet arızaya da bakan ekip. bölge yoğunluğuna göre zaman da geliyolardır. bana ertesi gün sabahtan gelmişlerdi
  • Telefonla kayıt aldılar ertesi gün gelip bağladılar.. Kurulum onbeş dk sürdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bize tam 23 gün sonra geldiler.Sorunsuz bir şekilde geçiş yapacaksınız, mağdur olmayacaksınız dediler.Allaha şükür 23 gün mağdur ettiler.

• Neden kurulum için birilerinin gelip kurmasını bekliyorsunuz ki anlamadım ben bayiden cihazı aldım geldim diğer takılı uydu alıcısını çıkarıp onu taktım 5 dakika mı aldı yani bu heriflerin keyfini bekliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur2163

Neden kurulum için birilerinin gelip kurmasını bekliyorsunuz ki anlamadım ben bayiden cihazı aldım geldim diğer takılı uydu alıcısını çıkarıp onu taktım 5 dakika mı aldı yani bu heriflerin keyfini bekliyorsunuz

Böyle bir seçenek olduğunu bilmedikleri için tabi ki.

Ben de 5 gün bekledim defalarca şikayette bulundum, sonra forumdan öğrendim durumu. Başvuruyu iptal ettim. Türk Telekom bayisine gidip yeni başvuru yaptım, cihazı alıp eve geldim.

Bir de hiç bir şikayet için dönüş yapmayan şirket, ben kurulumu yaptığım an aramaya başladı. Kuruluma gelinmiyor diye şikayette bulunmuşsunuz, sorununuzun çözüldüğünü görüyorum şuan sistemden dediler. Ben de siz çözmediniz o başvuruyu iptal edip kendim yaptım kurulumu dedim. 4-5 kere aradılar her seferinde bu konuşma geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.