Şimdi Ara

Tivibu uydudan yayına başladı!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
27.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cafede bizimkilerin maçlarına 10 ar lira versem maç başı daha karlı olur :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotomanje

29 tl lik kampanya ayın 25 inde bitti diyor mh 39 lira hayatta vermem bende dısarda izlerim daha iyi

"Yılın transferi" kampanyası dediğiniz zaman itiraz etme şansları yok. Eğer yine de o kampanya bitti derse adını alın müşteri temsilcisinin. BTK'ya şikayet dilekçesi verin aradığınız saat ve müşteri temsilcisinin ismi ile. Tutturabildiklerine 39 tl'den satmaya çalışıyorlar. 15 Ağustos'a kadar devam ediyor bu kampanya. 31 Temmuz'a kadar da iç kurulum + dış kurulum + aktivasyon ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myilmaz67

quote:

29 tl lik kampanya ayın 25 inde bitti diyor mh 39 lira hayatta vermem bende dısarda izlerim daha iyi

"Yılın transferi" kampanyası dediğiniz zaman itiraz etme şansları yok. Eğer yine de o kampanya bitti derse adını alın müşteri temsilcisinin. BTK'ya şikayet dilekçesi verin aradığınız saat ve müşteri temsilcisinin ismi ile. Tutturabildiklerine 39 tl'den satmaya çalışıyorlar. 15 Ağustos'a kadar devam ediyor bu kampanya. 31 Temmuz'a kadar da iç kurulum + dış kurulum + aktivasyon ücretsiz.

valla gene aradım yılın transferi dedim ayın 24 ünden sonra ek ucretlere yansıyor diyor ısrarla 31 tl + 12 ay cihaz kullanım bedeli .. iyice sacmalık bugun ve dün itibariye 29 tl ye uye olan varmı forumda ?

• Arkadaslar bugun benide aradilar aylik 29 TL ye 24 ay taahutle fiyat verdiler.. Evde suan dsmart modul var.. Dsmarti iptsl edip buraya mi gecsem diye dusunuyorum. Kullananlar memnun mu?? Bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myilmaz67

quote:

valla gene aradım yılın transferi dedim ayın 24 ünden sonra ek ucretlere yansıyor diyor ısrarla 31 tl + 12 ay cihaz kullanım bedeli .. iyice sacmalık bugun ve dün itibariye 29 tl ye uye olan varmı forumda ?

Ben 9 temmuzda üye oldum. Dün de bir arkadaşım için telefonla görüştüm m.h. ile. Söylediğim bilgileri aynen teyit etti. 15 Ağustosa kadar kampanyanin devam ettiğini söyledi. Siz işgüzar bir temsilciye denk gelmissiniz bence :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• qllah allah yaw 29 tl bana demiyorlar tt net platinium uyesiyim diye bu zengin deyip kakalıyolar sanırım cepten arayınca

• Web sitelerinde tivibu uydu hd süper paket 24 ay taahhüt 39 tl yazıyordu. araadım görüştüm herşey dahil 39 dedi. 31 temmuza kadar çanak kurulum ücreti iç kurulum ücreti aktivasyon ücreti yok dediler. Bende 29 tl ye bir sürü üye yapmışsınız dedim o zaman sizide yılın transferi kampanyasna dahil edelim dedi herşey dahil 29 tl dedi. Ben söylemesem vereceği yok. Ayrıca istemeniz lazım. Kayıt oldum 48 saatte ekip gelecek dedi 2 iş günü geçti daha gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerim33 -- 27 Temmuz 2015; 23:01:10 >
  • Iphone'un bu ülkede neden bu kadar çok sattığı belli, para harcarken bu şey bu kadar para eder mi diye kimse düşünmüyor. 3-5 tane "dayan dayan gol yeme" maçı için bu paralar verilmez ama bizim millet verir. Tivubu'nun sahibi ben olsam aylığını 100 liradan aşağı vermezdim, nasıl olsa her ücreti ödemeye hazır birçok kişi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı + pahalı + pahalı

Şu normal kanallarıda sanki kendileri veriyormuş gibi göstermeleri yok mu ahhh ahhh... verecegin zaten 3-5 tane sinema kanalı onlarıda zaten 7-24 aynı oynatiyorsun...
  • Tivibu bu sene 39 dan veriyosa seneye 49 dan falan açar kapıyı heralde :-) hadi anladık uefaya para saydılar filme falan yatırım yapamadılar.seneye üç beş film kanalı iki belgesel kanalı ekleyince tarifeyi coşturucaklar o zaman.

• Her konuya girip "Paranız mı çok, aklınız mı yok" diyen arkadaşlar konuyu özünden saptırıyor ama haklı oldukları bir konu var, biz ülke olarak her şeye gereğinden fazla ödeme yapma zorunda bırakılıyoruz :( Kendi takımımın ayda 1 maçını yayınlayacak kanala 20 - 25 TL aylık fiyat biçmiştim. 29 TL den abone olma fırsatım varken değerlendirdim. Ayda 1 dışarda izlerim desem kahvehane köşesinde eziyet çekmemek için bir restorana gideceğim 4 kişi olsak ortalama 200 TL hesap gelecek. Ne yemeğin tadına varacağım, ne maça konsantre olabileceğim. Tivibu almak hem maliyet açısından uygun, hem rahatım açısından akıllıca. Bu parayı niye veriyorsunuz diyen arkadaşların %90'i sigara kullanıyordur diye tahmin ediyorum, onların 3 veya 4 paket sigarasına 1 ay futbol keyfi sürüleceğini de dip not olarak belirteyim.
  • dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Mod tuşuna basınca "bu modda hiç servis bulunamadı" yazıyor. Tanıtımlarda da mesela 103. Kanalda Nat Geo People 107 de Discovery Science var diyo ama benim listemde 100'le 111 arasında hiç kanal yok. Siz de var mı? Süper paket aldım ama niye böyle anlamadım.

• kanal ekleyebiliyor muyuz ? benim için önemli olan o. eğer kanal ekleyemiyorsak almayacağım
  • Arkadaşlar tivibu hd uydu alıcısında kanald ve star tv hd değilmiş sd yayınmış sürekli öyle mi kalacak yoksa daha sonra hd olacak mı olmuycaksa çok saçma tüm kanallar hd geçti tivibu hd uydu alıcısında hd olan kanal sd olacak
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Birşey soracam başka hangi kanallar hd değil listeyi bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

http://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/hediye-iki-ay-spor-kampanyasi
    sayfanın başında uydu kısmını seçin altta kanal listesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

http://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/hediye-iki-ay-spor-kampanyasi
    sayfanın başında uydu kısmını seçin altta kanal listesi var.

Tşkler alacaktım ama vazgeçtim 3 tane kanal hd değil star kanald ntvspor böyle saçma birşey görmedim uydu hd ama hd olan kanal sd

• commandostigre kullanıcısına yanıt
    Mod özelliğini kullanmak için öncelikle anten kurulumu yapmanız lazım. Menü > Ayarlar > Kurulum > Anten kurulum.

Benim yayınlarda;
    100. kanal : Yaban Tv
    111. kanal : BBC earth
  • dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi yapıp diğer kanalları yüklemiştim zaten.
    100 - 111 arası belgesel kanalları sadece iptv olanlarda var. Sitelerindeki kanal listesinden farkettim.
    Uyduyu 29-39 TL' den verip iptv' yi 44 TL' den satmalarını mantığını da böylece çözmüş oldum.
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Hocam anten kurulumunu doğru yaptıysanız Mod özelliğini kullanabiliyor olmanız lazım, ben kurulumu yaptım 850 kanal buldum ve şu an kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.