Şimdi Ara

Tivibu 'Şu anda yayın verilememektedir.'...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 dakikadır böyle...En azından benim açtığım 10 dakika oldu...Sırf bana mı özel yoksa herkesde mi?...

• Ben de 50 dk önce açtım aynı durumla karşılaştım. Halen öyle. Bu tip kesintiler özellikle geceye denk gelenler planlı kesintiler oluyor ama hiçbir bilgi vermiyorlar. Bu da müşteriyi ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyor.
  • Banada ilk olduğunda korkmuştum virüs falan mı girdi diye. Netten araştırdım genel durum
  • türk telekomun yaptığı iş anca bu kadar olur !!! almayın arkadaslar tivibu alacaklar uzak dursun paranizla rezil olursunuz demedi demeyin... türk telekomun hangi isi dogru ki bu da dogru olsun komple kapattirdim tttneti irtibatim i kestim kafam rahatladi :)
  • Tivibuev de sorun olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lafcanbazi

türk telekomun yaptığı iş anca bu kadar olur !!! almayın arkadaslar tivibu alacaklar uzak dursun paranizla rezil olursunuz demedi demeyin... türk telekomun hangi isi dogru ki bu da dogru olsun komple kapattirdim tttneti irtibatim i kestim kafam rahatladi :)

ben bir yıldır kullanıyorum,çok memnunum,ne yapıcaz şimdi?
  • KESİN ÇÖZÜM ŞÖYLE

Arkadaşlar bir çoğunuz google da ilk sayfada bunu görüyorsunuz.donanımhaber linkini ve yardımcı olmak için az önce çözdüm ve size bunun yolunu söylüyorum.
    hatamız ;

''şu anda yayın verilememektedir.''

10 saattir yok saati ayarlayın yok yan yatın yok takla atın falanda filanda bunlar hikaye gençler.Silverlight'in son sürümü 5 i kullanıyorduk ve onu hemen kaldırın hemennnnnn.Sonra google dan silverlight 4 ü bulun ve yükleyin.Veeeeeee tivibuyu kapatıp yeniden açın artık nat geo ,discovery,sciense gibi kanallar artık var. :)
    Sakın 5 i defalarca kurmaya çalışmayın.

Ben böyle hallettim ve kesin çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yazının yazıldığı tarih itibari ile bende sorun şu şekildeydi ;

Windows 8 üzerinde silverlight 5 ile herhangi bir problem olmadan izleyebiliyorum.

Linux üzerinde sanal makinada kurulu windows 7 üzerinde webmaxi paket kanalarlları izlenmiyordu.@thebequiet arkadaşın yöntemi bu sorunu çözdü.4 için adres ;http://www.oldapps.com/silverlight.php

Burda bir lafımda ttnet'e ;

Silverlight kullanan piyasada netflix dışında doğru dürüst bir firma yok.Oda epeyi ünlü olduğu için linux için özel uygulamaları yazanlar çıkıyor.Bu işi yapabileceğiniz birçok yok varken silverlight kullanmayı kim size önerdi hangi akla hizmet kullandınız bilmiyorum.Yeni sürümü umarım çıkmaz.Sırf tivibu için sanal makina çalıştırıyoruz.

• Bende aynı problemi yaşadım. silverlight 5'i kaldırıp silverlight 4 sürümünü yükledim sorun çözüldü. Sanırım genel bir sorun. Windows 7 ve silverlight 5 ile tivibu web maxi plus extra kanallar seyredilemiyor. Şu anda yayın verilememektedir yazıyor.

Müşteri hizmetleri çözüm için şunları tavsiye etti;

1. modemi açıp kapatın
    2. antivirüs programını kaldırın
    3. internet explorerdan açın

Yani problemden haberleri yok. Müşteri temsilcisine güzel güzel anlattım. Çözüm bulsunlar artık...

Silverlight 4.0.60831.0 İndirme Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 23 Haziran 2013; 19:52:30 >

• arkadaşlar ben web maxi plus üyesiyim net geo advanture discovery sc şuanda yayın verilememektetir yazıyor daha önce çalışıyordu diğer kanallarda sorun yok. bazı arkadaşlar yazmış silverlightın eski sürümünü yükle diye yükledim tivibuya girdim oldumu diye yine silverlightı yükle yazısı çıktı başka çözümü veya önerisi olan var mı?
  • yok mu ilgilenen arkadaş ttnet müşteri hizmetlerini aradım format at diyor. formatsız halledemezmiyiz?
  • boomer347 kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 kullanıyorsan metro arayüz uygulamasını denedin mi?
  • Yurtdışı çıkışları gitti herhalde. Pingler 900'lere fırladı.
  • windows 7 sp1 kullanıyorum .

@Kur@mci
  • bende de aynı sorun var eski silverlightı yükledim. chormeden giriş yaptım. silverlight eklentisi eski olduğu için engellendi "eklentiyi güncelle" "bu seferlik çalıştır" seçenekleri çıktı ben bu seferlik çalıştıra tıkladım. hiç bir değişikilik olmadu şu an yayın verilememektedir çıktı plus kanallarda (discovery sc nat geo gibi.) başka yolu yok mu
    @enis1024
  • Bu linkte çözümü var. Umarım işine yarar. Bende çözüldü.

http://forum.donanimhaber.com/m_89089927/f_//tm.htm#89089927

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-Ray -- 12 Mart 2014; 10:27:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.