Bildirim
tivibu standart üyelik kullanan ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 tl. kanal listesi aynı. bağlantı hızına göre kalite olduğu için bilmiyorum ama takılmalar olabilir arada. -
faturaya 1 tl fazla yansıtılıyor.kanal listesinde nerdeyse herşey var.filmclub1 filmclub2 gibi kanallar kapalı.1mbit bağlantıda bana göre takılma olur.görüntü kaliteside genelde güzel. -
1 tl için denemeye değer,bi bakalım.
teşekkürler sağolun. -
standart paketi üye oldum,denedim.
Memnun kaldığımı söyleyebilirim.Kanal içeriğinden yanada oldukça tatminkar oldum.
Evde televizyona karşı bir insanım normalde,iletişimi bitirdiği için. Bazı programlarıda kaçırmamak için kullanmak istedim,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
1mbit ile takılmadan izleyebiliyorum,download sırasında takılmalar oluyor. -
8 mbit hıza nerdeyse dvd kalitesinde görüntü veriyorlar çok da güzel oluyor ancak normal televizyondan 30 saniye kadar geç geliyor görüntüler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X