Şimdi Ara

TİVİBU Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun gece gelip tivibu kurdular su 2 ay beles kampanyasından.. kurmaz olaydılar..

tivibu kurulduktan sonra internet sacmalamaya basladı tivibu zaten donmaktan seyredilemez haldeydi, bende arıza bildiriminde bulundum.

bu sabah biri gelip duzelttik yayını artık takılmaz dedi gitti, daha sonra baktımki down hızında azalma var, kontrol ettigimde down 8mb den 5 mb e dusurulmus

ttnet ile konustugumda aynı hattan iki sinyal gonderildigi icin o dusme yapılıyor dediler.

yahuu urunu satarken soylesenize net hızınız dusucek diye, benimde bosluguma geldi dusunmedim boyle birseyin olacagını, tv yi kullanmadıgımda hız eskisi gibi olur diye hesaplıyordum ama amcalar direk dusurmusler.

simdide aletleri geri iade etmeden hızmeti sonlandıramıyoruz diyorlar, kısaca aldık basımıza bir bela.

simdi bir ttnet yeri bulucamda teslim edip eski hızıma kavusucam.

• ara 4440375 i tivibu ev bölümüyle konus iptal ettir 10 gün içinde telekoma götyür ver modemleri ben öyle yaptım 1 hafta sonra kapattırdım.
  • İmkanim olsa interneti bile ttnet ile almam ki diğer servislerinden yararlanayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone FiberMax ve Digiturk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.