Şimdi Ara

Tivibu internet hızı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim peder bey tivibu tivibu diyip duruyordu aradılar ve bende onayladım kuracaklar tek sorunum online oyun vs dizi felan çok izliyorum önemli olanda online oyun benim için evime hipernet geliyor yani 24 megabit bana söylenen kotayı etkilemiyor diye söylediler doğru mu ve tivibu açıkken online oyun oynarken bherhangi bişey çıkarmı ping artışı gibi yardımcı olursanız sevinirim.

• Sıkıntı olmaz tivibu cihazına ayrı port açılıyor. İnternet paketiniz 24 mb ise tivibu hd kanallara 10, 12 mb hız gider en fazla sd kanallarda 4, 5 mb. Bir de internetinizi komşunuzla paylaşıyor musunuz? Paylaşmıyorsanız sıkıntı olmaz tivibu açıkken rahatlıkla online film dizi izlersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası bizimki aile apartmanı olduğu için bizim çakal kuzen alttan şifreyi alıp bütün apartmana dağıtmış 70 gb kotayı 1 haftada bitiriyyolardı şimdi şifreyide değiştiricem o zaman rahatlıkla kullanırım yoksa oyun oynarken sinir krizi geçiririm verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: basrikarademir

açıkçası bizimki aile apartmanı olduğu için bizim çakal kuzen alttan şifreyi alıp bütün apartmana dağıtmış 70 gb kotayı 1 haftada bitiriyyolardı şimdi şifreyide değiştiricem o zaman rahatlıkla kullanırım yoksa oyun oynarken sinir krizi geçiririm verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim :)

Kablosuz şifre işlemi yapmana gerek olmayabilir. Servis Tivibu cihazını bağlarken yeni modem de bağlıyorlar. Modem işlemi yaparken kablosuza şifre koydurursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz şifre ayarını kendin de bilgisayar ağ ayarlarından değiştirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell internet hızı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.