Şimdi Ara

Tivibu donma takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 aya yakın süredir tivibu kullanıyorum 1 hafta sorunsuz çalışıyor sonra takılmalar yavaşlamalar donmalar oluyor kanal geçişleri 2 dk falan sürüyor kanala geçince ise yayın donuyor takılıyor. Cihazı kapatma tuşuna basıyorum cihaz kapanmıyor fişi takıp çıkarıyorum düzeliyor 1 hafta sonra tekrardan aynı sorunlar oluyor sizce neden kaynaklanıyor 24 mbps internetim var çağrı merkezini aradım cihazı güncelleyin dediler cihazım güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arıza kaydı açtırın ekip gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir aydır kullanıyorum. 8 tivibu türk 2 ve 80 tivibu spor 3 kanallarında donma takılma yaşamaktayım. MH bağlantıları kontrol edin, çanak yönünü bakın, kablolarda sorun var mı, merkezi çanak mı kullanıyorsunuz gibi saçma sapan sorular sormakta. Çanak kendime ait çanaktan gelen kabloda sorun yok bağlantılarda da sorun yok. Neden aynı çanaktan evde diğer tv yayınlarında sorun yokken sadece tivibu da sorun yaşıyorum.
  • Cihaz AirTies 7205 mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Cihaz AirTies 7205 mi?

    Evet dostum cihaz o 1 hafta düzgün çalışıyor ondan sonra yavaşlamalar takılmalar kanal geçişleri 3 dk sürüyor.kapatma tuşuna basıyorum kapanmıyor en son fişi takıp çıkarıyorum düzeliyor
  • Aynı cihaz bende de var sizinki kadar yavaş değil ama yavaş, arada sırada da kitleniyor, prizden tak çıkar yapmak gerekiyor. Ne yazık ki bu cihaz böyle güçsüz. Tek artısı muhteşem bir kumandaya sahip olması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 16 Mart 2018; 14:42:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Aynı cihaz bende de var sizinki kadar yavaş değil ama yavaş, arada sırada da kitleniyor, prizden tak çıkar yapmak gerekiyor. Ne yazık ki bu cihaz böyle güçsüz. Tek artısı muhteşem bir kumandaya sahip olması.

    başka cihaz verme seçenekleri yok mu ?
  • Vallahi ben de bilmiyorum ama AirTies 7200 ve Arris cihazlar daha deniyor bilemiyorum değişimde farklı cihaz verirler mi. Sanırım son çıkan bu diye bunu veriyırlar, artık yeni cihaz çıkarsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Vallahi ben de bilmiyorum ama AirTies 7200 ve Arris cihazlar daha deniyor bilemiyorum değişimde farklı cihaz verirler mi. Sanırım son çıkan bu diye bunu veriyırlar, artık yeni cihaz çıkarsa.

    7200 daha kötüydü emin olun. ben dahil üç tanıdığımınkini zorla da olsa değişttirtim. sistemsel bir sıkıntı olmadığı müddetçe herkes memnun.
  • WEAS W kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde şuan ne var cihaz olarak? 7205 yine güncellemelerle biraz adam oldu ama arada kilitleniyor bende, Digiturk kullanırken Vestel'in 9102 diye bir modeli vardı yağ gibi cihazdı öyle bir cihaz lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 19 Mart 2018; 23:56:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7205 var ben de. Sıkıntı yaşamıyorum. 7200da donma ve mozaiklenme olurdu bende. Bi ihtimal sizdeki kutu sorunlu olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.