Şimdi Ara

titreşimsiz gamepadi titreşimli yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,tuş takılması sebebiyle içini açtığım gamepadimin (logitech f310) içindeki devrenin f710la aynı olduğunu düşünüyorum; resimde göreceğiniz gibi titreşim için buton bile var.titreşim motorlarının kablolarının lehimlendiği yerler de aynı şekilde var ve ben buraya hurda gamepadlerden birinin titreşim motorlarını lehimleyeceğim tek isteğim gamepadin elimde kalmaması :) evet,tabanca ısınıyor şu an

• heyecandan resim koymayı unutmuşum :)

http://imageshack.us/photo/my-images/827/23102011137.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merihanac -- 23 Ekim 2011; 23:46:25 >
  • an ititbariyle vazgeçmiş bulunuyorum,titretemedim motorları :) yine de denemeye değerdi.
    (konu silinebilir)
  • karlısın adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahmanz

karlısın adamım

çığır açmak üzereydik ama olamadı :) yapcm ama elime bi f710 geçerse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: merihanac

quote:

Orijinalden alıntı: abdurrahmanz

karlısın adamım

çığır açmak üzereydik ama olamadı :) yapcm ama elime bi f710 geçerse :D

• Bu sandığın kadar kolay bir is değil. Game pade zarar verme itihmalin yüksek. Ayrıca iş sadece onları montalamakla bitmez devresi farklıdır iki cihazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bu sandığın kadar kolay bir is değil. Game pade zarar verme itihmalin yüksek. Ayrıca iş sadece onları montalamakla bitmez devresi farklıdır iki cihazın.

haklısın hocam ; ben de farkındayım ama belki aynı pcb'yi kullanmışlardır diye düşündüm.vibration butonu bile var devrenin üstünde; ayrıca pcb buram buram kalite kokuyor.resimde de göreceğin gibi sanki herşey hazır,bi motorlar eksik. ama hala yılmadım:) birkaç video izledim adamlar dandik gamepadden arcade stick yapıyorlar.gerçi bu örnek konumuzun dışında kalır gibi ; ama titreşim olayı yapılamaz değil diye düşünüyorum.bi arkadaşımda f710 var ondan alıp bakacağım.oluru varsa deneyeceğim.şayet olursa 10 numara olur ; 2tane dual action 2 tane de f310 var. (bu gidişle logitechin belini kıracağım yaparsam kampanyaları gör bak )

• olabilir ama, chipi vs si olmaya bilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.