Şimdi Ara

Titanium Backup Pro Alan Yetersiz Hatası Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün beni az da olsa bu beni uğraştırdı google'a girmesi için konuyu açıyorum umarım benden sonrakiler sorunlarını hemen halleder.

Evet normalde titanium back up pro indirince elimizde 2 tane dosya olur bunlardan biri titaniumun kendi uygulaması diğeri de lucky patcher'dır.

Programı daha önce kurup kaldırdıysanız muhtemelen yetersiz alan ya da alan yok gibi hatalarla karşılaşıp titaniumu kuramamışsınızdır.

Öncelikli olarak elimizde bulunan lucky patcheri yükleyip açın telefonun üstündeki seçenekler tuşuna dokunun diğer seçeneğinden sorun giderme diyip dalvik-cache temizle ve yeniden başla komutu veriniz. Artık titaniumu yükleyebilirsiniz. Sonra lucky kurulumuna devam edin

• Ben farklı bir şekilde çözdüm olayı. ( pro ücretli versiyon kullanıyorum,lucky patcher vs. bilmem).

Bir çok yol denedim, yerli yabancı bir çok forumdan çözümleri denedim, en sonunda çok basit bir çözümle sorun çözüldü, hemde titanium u her açtığımda gelen mesajların biri ile.

SuperSu yu açın,ayarlar, "mount name seperation" daki işareti kaldırın,(işaret yoksa işaterleyip deneyin). Sonra telefonu tekrar başlatın.

Ben bu şekilde hallettim arkadaşalar.
  • Teşekkür Etmek için Kayıt Oldum =) Sayende yükledim Eywallah
  • Sadece titanium backup değil baska programları da silip yeniden yuklemeye calıstıgımızda lucy patcher varsa bu hatayı verirdi.

Bilgilendirme için teşekkürler, zamanında bende cok aramıstım bu cevabı
  • hata lucky patcher varsa degil, lucky patcher ile uygulamalari crackleyip uzerine yeni versiyonu kurmaya calisinca olusur. lucky patcher uygulamayi kurmak icin odex dosyasini degistirir ve bu yeni surumle uyumsuz olur.yapilan islemle eski odex veya odexler silinir ve sorunsuz yeni kurulum yapilabilir.
  • pili çıkartmak gerekıyor yoksa teelefon samsung yazısına gelıp acılmıyor bılgınıze
  • teekkürler
  • teekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun bir aradan sonra aynı hatayı tekrar aldım ve çözemedim google'a yazayım dedim ben çıktım kendi kendime yardım ettim konu açtığımı bile unutmuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titaium backup satın aldığım iki apk den birisi.. Özellikleri ile en iyi uygulama kendi alanında. Ve en önemlisi çok stabil ben daha bir hatalı işlemine denk gelmedim ve çokta aktif olarak kullanıyorum.

Türkçe dil desteği uzun süredir var. Root lu cihazlarda çok gerekli harika bir uygulama dosya yöneticisinden sonra en hayati programım

(kullanımına dair anlatım ve çoğu kullanıcıların haberdar olmadığı bazı püf noktalarını resimli olarak forumda paylaşmayı düşünüyorum vakit bulunca)

Bulunması creklenmesi en kolay uygulamalardan birtanesi, ama destek olma amacıyla satın aldım. poweramp ın aksine:) onda mecburiyettim vardı. her gün verisini silip üstüne kurmaktan gına gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Uzun bir aradan sonra aynı hatayı tekrar aldım ve çözemedim google'a yazayım dedim ben çıktım kendi kendime yardım ettim konu açtığımı bile unutmuşum

hocam peki nasıl crackliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Uzun bir aradan sonra aynı hatayı tekrar aldım ve çözemedim google'a yazayım dedim ben çıktım kendi kendime yardım ettim konu açtığımı bile unutmuşum

hocam peki nasıl crackliyoruz ?

onu burda anlatırsam ban yerim

• Bilgilendirme için teşekkürler.
    Küçük bir bilgi, büyük bir bilgi kadar değerlidir..
  • Ben farklı bir şekilde çözdüm olayı. ( pro ücretli versiyon kullanıyorum,lucky patcher vs. bilmem).

Bir çok yol denedim, yerli yabancı bir çok forumdan çözümleri denedim, en sonunda çok basit bir çözümle sorun çözüldü, hemde titanium u her açtığımda gelen mesajların biri ile.

SuperSu yu açın,ayarlar, "mount name seperation" daki işareti kaldırın,(işaret yoksa işaterleyip deneyin). Sonra telefonu tekrar başlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal37

Ben farklı bir şekilde çözdüm olayı. ( pro ücretli versiyon kullanıyorum,lucky patcher vs. bilmem).

Dostum çok teşekkür ederim. Ne zamandır uğraştım bu sorunu çözmek için şimdi oldu çok çok teşekkürler.
  • titanium backup'ı sil sonra root explorer ile /data/data/com.keramidas.TitaniumBackup klasörünü komple sil tekrar yükle olur
  • metal37 M kullanıcısına yanıt
    Olay çok basit olarak SuperSu ayarlarında ki (name) yani "isim" ayarında ki tik'i kaldırmakla ilgili. Kaldırın ve Titanium Backup nasıl problemsiz çalışıyor görün. Dalvic belleğiyle uğraşmaya gerek yok. Aslında Titanium Backup bu uyarıyı ilk kurulumda yapıyor zaten ve biz "tekrar gösterme" demedikçe her açılışta da tekrarlıyor. Hatırlatma için teşekkürler :)

• quote:

1-SuperSU v2.65 sürümünü kur
    2-SuperSU uygulamasını açıp ayarlara gel
    3-Aşağı alta doğru in "Pro'yu aktifleştir" karşısındaki kutucuğu işaretle
    4-Çıkan pencereye "Tamam" de uygulamayı tekrar aç
    5-"Oluşturulan isim uzayı ayrımı" seçeneği karşısındaki kutucuktaki işareti kaldır
    6-Telefonu yeniden başlat
    Artık "yetersiz depolama alanı için..." uyarısını almayacaksın ve sağlıklı bir şekilde istediğin uygulamanın yedeğini alabileceksin.
    Test edilmiştir, başarıyla sonuçlanmıştır.

işe yaradı
  • dediğiniz gibi superSU daki ayarlardan "oluşturulan isim uzayı ayrımı" tikini koydum denedim, sonra kaldırdım denedim ancak 2-3yıldır normal son 1yıldır ücretli kullandığım titanium backup artık 2 aydır toplu yedekleme yapmıyor, başka bir ayar var mıdır? bol bol yer var ama yer yok uyarısı çıkıyor. Bir de root olduğum halde "usb hata ayıklama" kısmı ayarlar\geliştirici seçenekler kısmında pasif olduğundan açamıyorum bununla ilgili olabilir mi? cevaplar için teşekkür ederim.
  • metal37 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler işe yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: metal37

Ben farklı bir şekilde çözdüm olayı. ( pro ücretli versiyon kullanıyorum,lucky patcher vs. bilmem).

teşekkürler kardeşim emeğine sağlık işe yaradı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.