Şimdi Ara

Titanium Backup Kullananlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy S 3 cihazım var. Ocak ayında yayınlanan 4.1.2 kurulu.

Titanium backup ile tam yedek aldım (kullanıcı + sistem uygulamaları). Odin ile son verilen Mayıs 4.1.2 güncellemesini yükledikten sonra Titanium backup ile yine tam yedeğimi (kullanıcı + sistem uygulamaları) geri yüklemeyi planlıyorum. Bu durumda Mayıs güncellemesi ile değişen bir sistem uygulamasının yerine Ocak güncellemesindeki veriyi mi yüklüyor program?

Kafam biraz karıştı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 31 Mayıs 2013; 17:19:05 >

• Kimse kullanmıyor mu bu programı
  • Programı kullanan yok sanırım koca forumda...
    Uzmanlık sorusu da değil
  • evet kardeş sen tekrar yedek almadı isen veya yedeği programlamadı isen ocağı kurarki ben galaxy s i9000 teleimim titanium yedeğini s4üme attım hiç sorun yok. sen yinede sms backup contacts la rehberi call logu ve smsleri formetten dakikalar önce bir daha al.
  • Eğer yedeklemeden sonra başka yedekleme yapmadıysan o gün neyi yedeklemişsen aynı şekilde geri gelir.Güncelleme yapmışsan bile eskisi geri gelir.o yüzden her güncellemeden sonra yedek almakta fayda var.
  • Sistem uygulamalarını yüklerken genelde hata veriyor. En azından benim Nexus 4 ümde böyle. İlk başta tüm uygulama ve sistem verilerini yedeklemenizi daha sonra belirli sıklıkla değişen verileri yedeklemenizi öneririm. ROM attıktan sonra ise uygulamaların Play Store dan otomatik inmesi tamamlandıktan sonra sadece verileri geri yükleyin. Böylece uygulamaların güncel sürümlerinin üzerine kendi verilerinizi yükleyip kullanırsınız ve Play Store dan güncelleme almaya da devam edersiniz. Bana göre en sağlıklı yöntem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar sadece rehber yedeğimi nasıl alırım?
    Rehberdeki fotograflar diğer programlarla yedeklenip geri yüklendiğinde çözünürlükleri düşüyor.
    Amacım kendi yüklediğim uygulamalar + rehber yedeğini almak. sadece rehber yedeği almak için hangi sistem uygulamalarını seçmem gerekir? Bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben rehber yedeğini direkt google a yüklediğim için sıkıntı çıkmıyor.O konuda tam bilgim yok malesef.Aradığın türde programlar var ama isimlerini bilmiyorum.
  • sms backup contactsla google playden arat.
  • root şart mı
  • Başlıkta kıllananlar yazdığını görünce acaba program casus program mı, veri falan mı çalıyor, gönderiyor diye meraktan girdim başlığa meğer yazım hatasıymış
  • Haklısın şimdi farkına vardım
  • Evet programı kullanabilmek için root şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.