Şimdi Ara

Titanic ve Lord of the Rings 3 Boyutlu geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comic-Con'da konuşan James Cameron ve Peter Jackson eski filmleri boyutlama teknolojisi ile 3 Boyutlu yapabileceklerini söyledi.
    James Cameron, şu an da Titanic'in boyutlama çevirmesi (dimensionalize converting) sürecinde olduğunu belirtti
    ve bunun bitmesinin 1 yıl 4 ay süreceğini de ekledi.

Titanic 3D'in büyük ekranlara gelmesi en erken 2011'de ollacağını söyleyen Cameron,
    boyutlama teknolojisi ile çevrilmiş ufak bir bölüm izlediğini sonucunun muhteşem göründüğü belirtti.

Peter Jackson da Lord of the Rings Üçlemesine bu teknolojiyi uygulamak istediği fakat çok erken olduğunu,
    Warner Bros'un şuan için bunu düşünmediğini belirtti.

KAYNAK:
    http://www.imdb.com/news/ni0896130/
    http://www.cinematical.com/2009/07/25/sdcc-titanic-going-3d-lord-of-the-rings-3d-on-hold/
    http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=14403

E-Kolay Sinema

Titanik 3 boyutlu batacak

Büyük bütçeli ve bol efektli filmleriyle tanınan iki yönetmen Peter Jackson ve James Cameron,
    Comic Con etkinliği sırasında gerçekleşen bir konferansta, önemli filmlerini 3-D formatına çevireceklerini söylediler

Jackson, “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesini, Cameron ise “Titanik”i üç boyutlu olarak düzenleyeceğini açıkladı.
    Bu kararlarının 3-D’nin gelişmesine ve bu formatta gösterim yapan sinema salonlarının yaygınlaşmasına katkıda bulunacağına inandıklarını belirten Jackson ve
    Cameron, sinemanın geleceğini bu tarz teknolojilerde gördüklerini de eklediler.

http://sinema.ekolay.net/haberdetay.aspx?pid=42&hid=634031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 28 Temmuz 2009; 17:10:46 >

• 3D teknolojisinin eski filmlere uygulanması pek akıl kârı değil, seyirci farklı, yeni filmlere gitmek ister, beklenen ilgiyi görmez kanımca.
  • Doğru filmlere uygulanırsa tutabilir bence. Yüzüklerin Efendisi'nde özellikle savaş sahnelerini üç boyutlu olarak görmeyi isterim ben.
  • Eskisi kadar izleneceğini samıyorum çünkü bu filmler normal boyutlarda sevildi bence
  • LOTR, 3D olarak vizyona girsin 1 değil 2-3 kere giderim
  • Yanlış filmlere uygulanırsa zaten intihar olur. Adam 50 kere LOTR 50 kere Titanic izlemişse bunların 3D'si için sinemasına gitmekte tereddüt yaşayabilir, LOTR 3D'lik sahneler dolu ama şahsen sınırlı bütçemle izlemekten ezberlediğim filmlere gitmektense yeni filmlere yelken açmayı tercih ederim. Bunu zamanında yapsalardı gişeler altüst idi.
  • Titanic'i 1 kere izledim, 3D gelse bedava bile olsa izlemem ama Lotr'u 50-60 kere izlemiş olmama karşın ark'ın dediği gibi çıkarsa gene 1 değil 2-3 kere sinemada izlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilForce

Eskisi kadar izleneceğini samıyorum çünkü bu filmler normal boyutlarda sevildi bence

izlenir izlenir hemde öle bi izlenir ki sen rahat ol

Edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 26 Temmuz 2009; 22:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

LOTR, 3D olarak vizyona girsin 1 değil 2-3 kere giderim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

3D teknolojisinin eski filmlere uygulanması pek akıl kârı değil, seyirci farklı, yeni filmlere gitmek ister, beklenen ilgiyi görmez kanımca.

Doğru bir tesbit katılamak elde değil,
  • Çıksa bir değil 3 kez giderim. Zaten 3d olmasa bile sinemada izlemek isterim
  • lotr fanı olarak 3d olarak ızlemek ısterım ama 3d yı yogun bı sekılde yansıtırlarsa cok ıyı olur
    ıce age 3 benı o kadar etkılemedı
    bolt ta o kadar etkılememıstı
    ama dunyanın merkezıne yolculuk fılmınden cok zevk almıstım
    bırde beawolf
    umarım etkıleyıcı olur
  • Harika olur.
  • James Cameron son zamanlarda 3D taktı kafayı.
  • @frost nova

Lotr bildiğin filmlere benzemez ezer geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

@frost nova

+1
  • quote:

@frost nova

Benim demek istediğim bu değil yukarıdaki yazıklarıma az dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

@frost nova

Benim demek istediğim bu değil yukarıdaki yazıklarıma az dikkat.

olsun lotr diyince her halükarda akan sular durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 27 Temmuz 2009; 20:53:31 >
  • İmax 3d olursa öyle bir izlenirki takmayın kafaya zaten james baba akıllı adamdır real D digital 3d falan cart curt takmaz direk damara imax e girer
  • kralın dönüşünde meydan savaşını düşünüyorumda tüylerim diken diken olur gene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.