Şimdi Ara

Titan Quest 2 Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • büyük güncelleme sonrası yama sağlıklı çalışmıyor. Bazı sesleri bile bozuyor konuşma sesleri gelmiyor. Güncelleme yaparsanız seviniriz.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Güncelleme hazır arkadaşlar, yarın paylaşırız. 2 gündür taşınma işleri falan olduğundan pek aktif olup, paylaşacak vakit bulamadım.

teşekkürler.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Oyun arkada açık kalmış olabilir, görev yöneticisinden bir kontrol et.

Malesef kontrol ettim oyun açık kalmamış arka planda , erişim reddedildi demeye devam ediyor.

• Evet çözümü buldum diğer arkadaşlara da yardımcı olur belki, değiştirmesi gereken erişim engellendi uyarı verdiği tüm oyun dosyalarının sonuna .csv uzantısını ekledim, dosyaları bulabildi, ve değiştirdi oyun Türkçe oldu, çeviri için emeği geçen herkese teşekkürler.

Rica ederiz, iyi oyunlar Titan Quest 2 Türkçe Yama 

Titan Quest 2 Türkçe Yama

Merhaba, oyun erken erişim olduğu için çok fazla güncelleme geliyor. Biz sürekli güncel tutmaya çalışıyoruz ama bir kaç gün önce tekrar güncelleme ile bir sürü şey eklediler. Vakit bulunca güncelleyeceğiz.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.