Şimdi Ara

Titan Quest II {PC ANA KONU} (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
17
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Storm+Earth ve Warfare+Earth oynadım, ikisi de güzel. Storm + Earth= Elementalist oluyor, iceshard buildiyle kolayca EA sonuna kadar gidiliyor. Oyunda henüz craft aktif olmadığından başlarda eşya için farm yapmak gerekebiliyor. Önceki mesajlarda yazmıştım bir gambler var, o vendordan gold karşılığı rastgele eşya alınabiliyor. İyi bir silah denk getirirseniz çok zorlanmadan bitirirsiniz. Etrafta dolaşıp gizli hazineleri bularak ve bazı hoş puzzle'ları çözerek güzel eşyalar alabiliyorsunuz.

• İlk oyundan Age of Mythology'in senaryo modunun havasını alıyordum, zamanında satın almış fakat oynama fırsatım olmamıştı. Bugün indirim bitmeden ikinci oyunu da aldım. Yaptıkları yerel fiyatlandırma ve vaat ettikleri ile desteği hakkediyorlar. Tabii keşke Türkçe olarak da gelse.Titan Quest II {PC ANA KONU} 

• esc'ye basip moiracodexden buldugunuz butun epic esyalari gorebiliyorsunuz fakat sadece silahlar ve mucevherler var epic zirhlar daha eklenmemis; relic,charm ve artifac sisteminide ilk oyundaki gibi yaparlarsa super bir oyun olacak gibi cok umutluyum... Titan Quest II {PC ANA KONU} Titan Quest II {PC ANA KONU}  Titan Quest II {PC ANA KONU} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar1984 -- 8 Ağustos 2025; 11:12:35 >
  • Titan Quest II {PC ANA KONU}
  • uygar1984 kullanıcısına yanıt
    2026 diyor hızlı olmaları lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkinakkas E kullanıcısına yanıt

2026 nın sonuna yetiştirmeye çalışıyorlarmış tam sürümü..

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    Bir de sonuna😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uygar1984 kullanıcısına yanıt

2 major update aldığında takvimler Ocak Şubatı bulur o zaman girilebilir oyuna.

Şimdi girip yarım bırakmak istemiyorum.

• Co-op deneyen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.