Şimdi Ara

Titan Quest II {PC ANA KONU} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
19
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

titan quest > grim dawn > titan quest 2 gibi olmamış. o havayı alamadım ama ben beğendim skill sistemini. hoş oynadığım süre 4 saat iddialı yorum yapmamak gerek. her 3 ayda büyük güncelleme gelecekmiş.

bossları tekrar çağırmak ise hikaye modunda Titan Quest II {PC ANA KONU}  gayet iyi, zorluğu değiştirmek vs vs şöyle özlediğimiz gibi eski usul izometrik arpg gibi arpg.

ilk görüş herşey çok olumlu. diablo4 act1 de böyle hissettirmişti. temkinli olmaya gerek yok ama 12$ verecek bütçeniz yoksa oyun oynamak size göre değil demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Grafik sorunları ve ufak tefek buglar var ama bu haliyle bile oynatıyor, tabi endgame falan bilmiyoruz henüz, hikaye modu akıyor. Bataklıklarda gezerken acaba ilk oyundaki Hydra çıkacak mı acaba diye korkarak ilerliyorum.

Bu arada ilk epic item. :)

Titan Quest II {PC ANA KONU}

Grim Dawn'dan daha çok beğendim. Umarım bu çizgide devam ederler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • THQ'nun tüm budgetı titan quest 2 ve dün ilk defa tanıtılan Fatekeeper'a dayaması gerekiyor. Ellerinde 2 tane altın madeni var, sponge bob oyununa kötü demiyorum ama o ve darksiders dahil diğer oyunlara budget vereceğine şu ikisine köklemesi gerekiyor. Darksiders 4'de normal darksiders gibi olacak kendisini belli ediyor zaten trailerdan. Yok artık diyeceğimiz bir oyun olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Ağustos 2025; 18:53:48 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Valla anlamadım hocam 20 defa denedim olmuyor.

• Hardcore karakterimle bitirdim erken erişimi. Altar'dan zorluk arttırdım ama tam olarak nasıl çalıştığını anlamadım, hem minimum seviyeyi hem ana seviyeyi en yükseğe aldım ona rağmen hala bazı slotlar düşük level spawn oluyor. Kimi 21 spawn oluyor, bossları denedim onlar da düşük seviyede çıkıyor, hippo bossu 20 lvl oluyor maksimum mesela. Düşen epic itemlar ise random değil, scripted. Legendary tarzı yapmışlar sanırım, epic item ve modifiyeleri aynı sadece değerleri farklı geliyor.

Çok basit şuan, oynayacak bir şeyi yok yani. Keşke stabil bi zorluk olsaydı, arttırınca oyunu sıfırlasaydı tekrardan oynasaydık belki bi manası olurdu ama şuan böyle demo gibi olmuş. Daha çok tepki ölçmek istemişler gibime geldi benim. Görünüşe göre çok pozitif, developerları heyecanlandırmıştır en azından şimdi tam takır çalışırlar oyun üzerinde, fakat ben 1.0 dan önce oynamam tadı damağımda kaldı çok keyif aldım.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Bnde son bossu kestim brz oynadım ölünce bıraktım güzel oyun valla ama çook erken erişim olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bravo baya hızlı bitirmişsiniz, ben de dün bitirdim. HC olarak Mage oynayım bir de, ice shard buildiyle mi oynamıştınız?

Earth + Warfare oynadim. Fissure buildi op bayagi, fiziksel + fire. Bir de uzerine ring of fire ekledim earth de en son aciliyor. Poe de ki righteous fire buildi gibi o da. Sadece yuruyordum normal yaratiklarda, bosslarda da fissure kullaniyordum.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Anladım, ben de Warfare + earth oynamıştım, epey güçlü build. Bir de mage deneyim bakalım.

Müziklere bayıldım.

Titan Quest II {PC ANA KONU}steamcommunity.com
    Welcome to Early Access Multiplayer Preview :: Titan Quest II Multiplayer
    https://steamcommunity.com/app/1154030/discussions/3/591778249679528939
    PS4 500GB Slim - i5 13600K - Z170A Gaming PRO - Asus GTX970 - XPG DDR5 2x16 6000MHz - Asus VC239H 23" - Zalman LQ310 - ZM600LX - Zalman Z11 PLUS HF1 - Razer BlackShark V2 - Logitech G430 - Bloody B2100 - Asus Laser 5.5 Beyaz
  • İşlemcimi cayır cayır yakıyor oyun. Grafik ayarlarını değiştirmek de performansa etki etmiyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Su an en çok şikayet edilen konu bu optimizasyon. Gerek islemci olsun gerek ekran karti, optimizasyon pek başarılı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0.1 beta sürümünün günahı olmaz diyelim. Yalnız buna rağmen oynamadan duramıyorum. İlk oyunun havasını korumayı başarmış olmaları mucizevi geliyor bana. Üzerinden de kaç yıl geçmiş sonuçta. Umarım map tarzı endgame sistemlerine girmezler. Titan Quest ve Grim Dawn gibi oyunlarda kendimiz bir güzergah belirleyip o güzergahı saatlerce farmlar, gözümüze kestirdiğimiz bossları tekrar tekrar keserdik. Umarım bunda da aynısı olur. Endgame ve sezon içerikleri bu oyunun ruhuna aykırı olur yoksa.

Aslında en azından ocağa kadar da nadasa bırakmak lazım bu oyunu. İlk oyunumu tamamlayıp kenara kaldıracağım zaten.

• 2. Kez başladım türkçe yamayı da kurdum rogue oldum uzaktan uzaktan indiriyorum düşmanları bir build oluşturdum türkçe olunca build yapması kolay oluyor tek atıyorum düşmanlara hatta dün bir bossa tek attım griffon ve şu deniz atı gibi olan bossları kesmem 10 saniyemi aldı aşırı kolaylaştı oyun😁 bir daha başladığım da büyücüyü deneyeceğim

Akşam olsa da oynasam valla ya.Titan Quest II {PC ANA KONU} Bu tür oyunların bağımlılık seviyesi yetmişime de gelsem azalmayacak gibi.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.