Çok güzel duruyor fakat erken erişimlik bi oyun değil bence. Single player odaklı, hikaye bazlı bir arpg oyunu. Erken erişim olması saçma geliyor, 6-7 saat efektif oynarsan bitiyormuş hikaye, sonrası yok zaten. 1.0 beklenecek oyunlardan. |
Titan Quest II {PC ANA KONU} (3. sayfa)

-
-
6 7 saatmi ciddimisin iade edeyim o halde ya 1 saat oynadım sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cikmadan once birkac youtubera erisim vermisler. Nda kalkinca video yayinlamislar haliyle, orda soyleyen 1-2 kisi olmus oynanis suresini. 6 saatte bitirdim demisler bilmiyorum ne kadar dogru.
6 saat sürmesi zor ya baya skill var yani sadece sınıf sayısı az geldi bana
Başladık bakalım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 2 Ağustos 2025; 11:24:36 >
-
Benim Tq fanı arkadaş bayılmış sabahtan beri övüyor. İlk oyunun ruhunu korumuşlar diyor. Benim için yeterli onun fikri. Ben anca pazartesi falan oynayabileceğim. 12 dolara mırın kırın edenler de almasın veya iade etsin bence de.
-
Güzel beğendim, vuruş hissi gayet iyi, grafikler sade ama yeterli, animasyonlar da güzel. Mitoloji seviyorsanız zaten beğenmemek için pek bir sebep de yok. Oyun bedava denecek fiyata çıktı, ama tabi henüz erken erişimde. :)
Bu arada, gizli mahzen ve hazine bulunca çocukça sevindiğimiz eski günleri tekrar yaşatıyor. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 2 Ağustos 2025; 11:26:42 > -
2 3 ayda bir büyük güncelleme ile oyun genişleyecek gibi yapımcı bu halinin ortalama 15 saat sürdüğünü söylemiş.
Ben alır başlamam hemen büyük ihtimal.
-
Bu oyunu temasi tasiyor zaten. Antik yunan temasini sevmeyen cok az insan vardir, arpg seven varsa ikisi kombin olunca harikulade oluyor. Keske 1.0 ciksaydi cok uzucu, biktim erken erisimden valla. 1.oyunu yeniden oynayasim geldi, en son cok uzun zaman once oynamistim
Bu arada multiplayer sanirim diablo 2 gibi olacak. Oyunda hardcore modu, solo self found modu vs var. Demek ki trade vs de olacak. Saniyorsam diablo 2 sisteminde yapacaklar, 1.0 da end game de eklerler galiba d2 tarzi, harita farmi, Uber boss vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Ağustos 2025; 11:34:14 >
Oyunu deneyen arkadaşlar, Ana menü ekrnaındaşki survey'e katılmayı ihmal etmeyin oyun hakkındaki görüşleriniz, önerileriniz ve oyunda karşılaştığınız sorunlar varsa bildirdiğiniz kısımlar var.
-
End Game olmayacak diye biliyorum ben.
-
Muhtemelen olmaz belki multiplayer kısmını geliştirirler diye konuştum. Diablo 2 gibi yapabilirler isteseler, poe, diablo 4 tarzı sezon mekanikleri değil de, hani oyun sonu haritalarda farm döndürmek, güçlü item farmlamak, bossların uber versiyonları ve onlardan düşen değerli itemlar vs hani ortada bi online elementi olur ufak da olsa trade topluluğu olur vs. Muhtemelen dediğiniz gibi yapmazlar ama, mp de daha çok co-op bazlı olabilir.
Ben de dayanamadım başladım, hardcore açtım bakalım ölmeden nereye kadar gelebileceğim. Oyunda inanılmaz bi kalite var belli ediyor, combatı, animasyonları vs diablo4 den daha kaliteli geldi bana daha şimdiden. Warfare + Earth seçtim fiziksel ve fire olarak oynayacağım, armor kitleyeceğim sırf bakalım poe 2 gibi armor burda da çöp mü
Bu arada oyunun müzikleri muazzam ya, antik yunan temasına bayılıyorum evet ama composer kim ise cuk diye oturtmuş, harika bir iş çıkarmış. Dinlemesi çok keyifli, ah be keşke 1.0 çıksaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Ağustos 2025; 12:54:49 >
-
gryphonu kesemiyorum bir türlü kafayı yicem
-
Skill modifierlerini açtınız mı? :) Var sayılan hallerde çok hasar vermiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 2 Ağustos 2025; 13:50:57 > -
Titan Quest 2 steam'de global olarak BF6 ön satın alımı geçmiş durumda, şu an 2.sırada. Gerçekten çok keyifli bir oyun olmuş, altar ile yaratıkların zorluğunu arttırma var diablo'daki gibi sanırım tam denemedim, oynanılır bu oyun bayağı valla, sanırım ilk zorlukta bitirdiğimizde bu şekilde bi üst zorluğa geçebiliyoruz. Yani oyun normal zorlukta bitirince bitmiyor, harika bi kafa yapısı var devlerde. Diablo 2 izinden gidiyorlar, helal olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 2 Ağustos 2025; 14:27:51 >
-
Gryphonu geçen beri gelsin
-
warrior ile tek de kestim ben onu ya zor bi boss değil ki
-
Pyrgos Village'e gelince bunlardan seçebiliyoruz, buraya kadar tutoral gibi bir şey zaten, stash de bu köyde geliyor.
-
Oynadıkça oyunu Diablo2'ye çok benzetiyorum ben. Mesela skill pointlerde cap var, atıyorum bi skille maksimum 8 puan verebiliyoruz fakat hard cap yok gördüğüm kadarıyla. Level 8 den başka veremiyorken level 9'un bonuslarını da gösteriyor. Diablo 2 de ki gibi bazı itemlarda + skill level gibi bi modifier vs olabilir ki en değerli modifierdır diablo 2 de.
Multiplayerın ben hala D2 gibi olacağına inanıyorum, adamlar SSF koymuş, hardcore koymuş. D2 gibi zorluk arttırma koymuş, sistemi d2 gibi işliyor, itemization benziyor vs. 1.0 da bu oyun arpg evreninde büyük iz bırakabilir. Ladder gibi bi sistem de yaparlarsa tadından yenmez. Trade sistemi falan çok tatlı olur.
Şuanlık oyun harika gidiyor, kalite müthiş. EA olmasına bir kez daha üzüldüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X