Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (489. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraysenol

aywayı yedik ya. daha titan quest bitmiş. immortal thronede ne yapacaz bakalım!!!

sen niye bu tür yazılar yazıyorsun, bir amacın mı var.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy61

tamam arkadaşlar yolu buldum ve oyunu bitirdim :) çok teşekkür ederim.

Sen buradakilerle kafa buluyorsun galiba, o kadar sürede oyunu bitirmene imkan yok,
    daha senin önünde tonla gidecek yer ve bir sürü değişik düşman var,
    post kasmaya mı uğraşıyorsun napıyorsun.?
  • oynayanlar oyunu değerlendirebilir mi oynamaya değer mi bi ara heves edip başlamıştım ama hoş gelmemişti :) ilk yerler çok sıkıcıydı çünkü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

Sen buradakilerle kafa buluyorsun galiba, o kadar sürede oyunu bitirmene imkan yok,

Eğer expansion paketi yoksa bitirmesi normal.
  • birader sakın ha sakın oynama
  • bu oyun aşktan oynanır.millet can sıkıntısından oynuyo. tam 2 adama ayrıntılı bilgi verdim. 2side bitiremedi. işten yorgun argın geliyormuşta. diğer vatanseverde üniversite sınavına hazırlanıyormuşta. mal gibi boşu bouna anlatmışım. yok diablo 2 gibi konusu yokmuşta. diablo 3 gelene kadar oyalanacakmışta. özel mesajtan hep bunların sohbetini yaptım. oyunu sevsinler diye önceki sayfalardaki gönderilmiş rar/zip dosyalarını, bilgilerini verdim. hepsi boşaymış. bütün emeklerim boşuna gitti.
  • quote:

aywayı yedik ya. daha titan quest bitmiş. immortal thronede ne yapacaz bakalım!!!

hocam sorularımla rahatsız edip sıkıntı verdiysem özür dilerim. siz belki çok daha öncelerden bu oyunu oynamış biliyor olabilirsiniz ama ben yeni oynuyorum ve bilmiyorum. takıldığım bazı yerler oldu nette araştırdım ve en güncel faal durumda olarak burayı buldum ve yardımınıza başvurdum sizlerde soğ olun yardımcı oldunuz. ama bu şekilde aşşalanmak hiç hoş olmadı doğrusu.
  • quote:

quote:

söylediklerinin ne ilgisi var anlayamadım???? vaktim bol ve sürekli oynuyorum. en son mesajımdan sonra oturum akşama kadar oynadım durdum ve bitirdim. sana yalan borcummu var. tonla gidecek yol dediğin bir iki bölge geçtim ve büyük çift kollu devle kapıştım ve bitti. oyun bir sonraki zorluk derecesine yani epic seviyesine geldi ve baştan başladı. alt tarafı bir oyun ya bunun için yalan söylenecek birşey yok arkadaşlar. hepinizin neyi vr bu akşam anlamadım. patlamak için beni beklemiş gibisiniz ya.......
  • bu seferki lafım sana diil. yukarıda biri oynamaya değermi diye msj atmış. arkadaş bi ara kurmuşta beğenmemiş bide oynamaya değermi diyo. biz aylardır item bulacaz secret passagedekileri öldürecez diye bi tarafımızı yırtak millet değermi desin. sayfaya iice bak görürsün. eskidende bole 2kişi karşıma çıktıta ondan soledim. ne demek ya oynamaya değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

quote:

quote:

Alıntıları Göster

bilmiyorum dostum yok galiba. bu oyunu torrent'ten indirdim ve yeni yükleyip oynamaya başladım. sabhtan akşama kadarda oynayıp durdum. ameliyat oldum yaklaşık 40 gündürde evdeyim. anlyacağın işim gücüm yok gün boyu bu oyunu oynuyorum. ama nedense son kalan iki bölgeyi bir kaç saaatte oynayıp bitirmem insanlara yalan geldi.
  • ayrıca sana gelince şimdi epici oynama. immortal throneyi kur. kaldığın yerden devam et. böylece oyunu komple bitir. ondan sonra epic ve legendaryi bitir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

quote:

quote:

bilmiyorum dostum yok galiba. bu oyunu torrent'ten indirdim ve yeni yükleyip oynamaya başladım. sabhtan akşama kadarda oynayıp durdum. ameliyat oldum yaklaşık 40 gündürde evdeyim. anlyacağın işim gücüm yok gün boyu bu oyunu oynuyorum. ama nedense son kalan iki bölgeyi bir kaç saaatte oynayıp bitirmem insanlara yalan geldi.
  • yardım alacağın zamanlar daha gelmedi. diğer zorluk seviyelerinde hiç görmediğin bosslar gelecek. bi vuruşta seni indirecekler. çıldıracan deliye dönecen. asıl yardımlar o zaman gelecek
  • quote:

ayrıca sana gelince şimdi epici oynama. immortal throneyi kur. kaldığın yerden devam et. böylece oyunu komple bitir. ondan sonra epic ve legendaryi bitir...

peki immortal throneyi nasıl kurcam? yardımcı olurmusun
  • eğer bole sabahçıysan senle sabaha kadar bol bol sohpet ederiz.
  • ilk bölümü bitirdim ve epici açtım oyuna girdim ama oynamadan kapattım
  • yok okadar kalamam ama biraz daha konuşabiliriz tabi
  • ben torrentten isohanttan titan questt immortal throneyi indirdim 2si zaten birlikte indi. önce titan questi sonrada immortal throneyi kurdum oynadım.
  • anlamadım yani şimdi bunlar ayrı ayrı iki oyunmu yoksa immortal ek dosya flanmı
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.